Antena Căutare

Cea mai frumoasă temă pentru acasă dată de un profesor: „Râdeți, mâncați jeleuri sau înghețată!”

Când ne gândim la teme, sarcini școlare, atribuții de elev  - s-ar putea ca totul să fie în percepția noastră o adevărată corvoadă. Nu și dacă avem profesori care ne stimulează, ne determină să iubim școala și să luăm examenele ca pe simple provocări!

Când ne gândim la teme, sarcini școlare, atribuții de elev - s-ar putea ca totul să fie în percepția noastră o adevărată corvoadă. Nu și dacă avem profesori care ne stimulează, ne determină să iubim școala și să luăm examenele ca pe simple provocări!

Un profesor britanic le-a transmis elevilor săi, în prag de examene, un mesaj emoționant, o temă pentru acasă inedită care a devenit virală în mediul virtual, după ce a fost postată de mamam unei eleve pe o rețea de socializare. Profesorul John Newport, directorul școlii Marden Bridge Middle School din Marea Britanie -unde învață copii cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani - e un fel de Domnul Trandafir de al nostru.

„Au mai rămas doar două zile până la examene și este foarte important ca în acest weekend să vă folosiți timpul în mod înțelept. Aceasta este tema voastră pentru weekend. Vă rog să realizați cât de multe dintre activități puteți și să le bifați odată ce le-ați făcut:

* Plimbați-vă cu bicicleta / scuterul
* Citiți o carte
* Urmăriți programul vostru TV preferat
* Zâmbiți
* Mâncați Haribo (jeleuri – n.r.) sau înghețată
* Petreceți timp alături de cei dragi
* Râdeți până când vă doare burta
* Ieșiți afară și bucurați-vă de vreme
* Înotați sau plimbați-vă
* Dedicați timp hobbyului vostru preferat
* Odihniți-vă
* Întâlniți-vă cu prietenii
* Alergați până când nu mai puteți
* Gătiți sau „fabricați” ceva
* Mâncați mai multe Haribo sau înghețată
* Jucați-vă în grădină
* Faceți ceva ce nu ați mai făcut niciodată

Dacă simțiți neapărat nevoia, puteți să repetați pentru examen, DAR puteți face acest lucru pentru maximum o oră (în total).

DE REȚINUT – Domnul Newport se ocupă de griji – voi nu aveți de ce să vă îngrijorați. Sunteți uimitori și sunt extraordinar de mândru de voi.

Să aveți un weekend minunat.

Domnul Newport”

Mesajul profesorului Newport a fost publicat pe Facebook de Eliza, mama unuia dintre elevi, impresionată de felul în care dascălul a ales să își încurajeze elevii.

Femeia care și-a făcut din AMANTLÂC un mod de viață! Iubește să fie amantă și e în stare să ispitească orice bărbat luat... VIDEO: Plaja - magician! A dispărut într-o noapte, acum 33 de ani, lăsând în urmă numai roci. A reapărut de Paște, anul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x