Antena Căutare

URIAȘĂ! Varza de mărimea și greutatea unui om: Cea mai grea din lume are peste 60 de kilograme

URIASĂ! Așa descriu reprezentanții Guiness World Record leguma pe care au omologat-o drept cea mai grea varză din lume. Aceasta cântărește 62,71 kg și a fost prezentată la Târgul din Alaska de către americanul Scott A. Robb, din Palmer, Alaska, SUA.

URIAȘĂ! Varza de mărimea și greutatea unui om: Cea mai grea din lume are peste 60 de kilograme
| Daily Mail

URIASĂ! Așa descriu reprezentanții Guiness World Record leguma pe care au omologat-o drept cea mai grea varză din lume. Aceasta cântărește 62,71 kg și a fost prezentată la Târgul din Alaska de către americanul Scott A. Robb, din Palmer, Alaska, SUA, notează Agerpres.

Scott A. Robb deținuse și alte recorduri anterior, omologate de Cartea Recordurilor, pentru cele mai grele legume, printre care și recordul pentru cel mai greu nap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scott A. Robb împreună cu soția sa, Mardie, dețin o grădină de legume, Colony Greenhouse, în Palmer, Alaska. Mardie declarase, chiar înainte de târgul la care a fost omologat recordul, că această varză, cultivată de soțul ei, va reprezenta o provocare pentru deținătorul anterior al acestui record, Steve Hubacek, care, în 2009, prezentase o varză de 57,60 kg, notează site-ul www.adn.com.

Horoscopul pentru 10 decembrie 2015: Gemenii pot avea discuţii aprinse în familie, iar Fecioarele rezolvă probleme impor... Cel mai tare mister românesc: ”Călcâiul” de aluminiu de la Aiud. Civilizație extraterestră, avion german sau artefact de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x