Antena Căutare

Ceapa, MINUNE pentru păr! Îţi face podoaba capilară să crească de două ori mai repede

E un aliment pe care toată lumea îl are în casă, însă puţini sunt cei care ştiu că poate face minuni pentru podoaba capilară

E un aliment pe care toată lumea îl are în casă, însă puţini sunt cei care ştiu că poate face minuni pentru podoaba capilară

Dacă te-ai săturat să vezi zeci de fire de păr în perie şi ai încercat tot ce putea încerca în materie de produse chimice, poate ar trebui să te îndrepţi către cele naturiste.
Ceapa, de exemplu, ajută părul să se regenereze și să crească mult mai repede. Chiar dacă mirosul acestei legume nu este cel mai plăcut, efectele sale miraculoase merită sarcificiul de a suporta mirosul înțepător pentru câteva zile.
Ceapa este benefică pentru păr datorită conținutului ridicat de sulfuri. Sucul ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la întărirea și stimularea creșterii firului de păr. Mai mult, ea previne și ruperea firului de păr, făcându-l mai puternic.
Iată câteva metode recomandate de specialişti:
Suc crud de ceapă – Pune în blender câteva cepe, iar apoi cu sucul obținut masează scalpul. Lasă-l să acționeze timp de minim 30 de minute. Apoi aplică șampon și chiar un balsam cu miros plăcut pentru a scăpa de aromă cepei. Reia acest tratament de două-trei ori pe săptămână.
Ceapă cu miere - Sucul obținut ca mai sus se poate combina și cu miere și se folosește în același mod, masând scalpul. Mierea are beneficiile ei, prevenind blocajele ce se pot ivi la nivelul foliculilor.
Un bărbat stă pe străzi și câștigă 10.000 de euro lunar, făcând nimic! Cum este posibil așa ceva?... Horoscopul pentru weekend! Leii cer apreciere şi laude...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x