Antena Căutare

Cei mai buni bodyguarzi s-au intrecut la campionatul mondial din Ucraina

Cele mai pricepute garzi de corp s-au intrecut in Ucraina, la Campionatul Mondial al Bodyguarzilor. La competitie au participat echipe trimise de firme de protectie si paza din 11 tari. Romania si Republica Moldova au avut si ele reprezentanti. Ucrainienii au reusit insa sa se impuna si au ocupat primele trei pozitii ale clasamentului final.

Campionatul s-a desfasurat in statiunea ucraineana Ialta si toti participantii au fost testati in situatii din cele mai delicate. Evenimentul nu a fost deloc o gluma: toti concurentii erau agenti de paza profesionisti care protejeaza, in viata de toate zilele, vedete, oameni politici sau alte personalitati.

Romani au avut o misiune grea la acest campionat: „Avem adversari puternici aici. Ucrainenii sunt foarte buni, celelalte echipe nationale de securitate sunt si ele foarte bune, dar noi facem si noi tot ce putem aici”, a declarat Bogdan Zamfir, reprezentantul tarii noastre.

Cum era de asteptat, competitia a fost dominata de ucraineni, care au ocupat primele trei pozitii ale clasamentului. Pe primul loc s-a situat echipa Serviciului de Securitate a Statului, urmata de cea a Securitatii Prezidentiale, cu care agentii firmelor private nu s-au putut masura.

Acest sport s-a raspandit pretutindeni, mai intai in tarile CSI iar acum si in alte parti. Echipele castiga experienta an de an, isi sporesc calitatea si abilitatile lor profesionale.

Pe langa fostele republici sovietice, echipele participante au mai venit din tari precum Bulgaria, Romania si republica Moldova, dar si din Turcia si Statele Unite.

Un nou tren de lux trece prin Romania: Danube Express a oprit in Brasov si Sighisoara... Un cartier scotian a fost acoperit cu spuma din cauza unei furtuni puternice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x