Antena Căutare

Cel mai gras barbat din lume are 368 de kilograme

Keith Martin este un barbat din Marea Britanie care cantareste aproximativ 368 de kilograme si a devenit cel mai gras barbat din lume, relateaza Daily Mail.

Barbatul in varsta de 42 de ani este atat de gras, incat nu poate sta decat in pat. Talia lui are o circumferinta de 1,8 metri. Atunci cand trebuie sa mearga la spital pentru vizite regulate, opt cadre medicale de la ambulanta trebuie sa faca eforturi pentru a-l urca in masina.

In ultimii zece ani, vizitele la spital au fost singurele momente in care Keith Martin a iesit din casa. Patru asistente medicale il viziteaza de trei ori pe saptamana pentru a-l spala si a-i monitoriza starea de sanatate.

Barbatul are probleme din cauza greutatii care exercita presiune asupra inimii si a organelor interne. Medicii spun ca Martin ar trebui sa mai slabeasca aproximativ 150 de kilograme pentru a putea fi luata in calcul o operatie de introducere a unui inel gastric.

Britanicul a declarat ca a inceput sa aiba probleme cu greutatea in adolescenta, imediat dupa moartea mamei sale. De atunci, a inceput sa manance orice si la orice ora.

Foto: Channel 5

El este primul barbat din Marea Britanie care a nascut un copil!... 30 de lucruri interesante din jurul lumii (I)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x