Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cel mai mic om din lume masoara 55 de centimetri si are varsta de 17 ani

Un adolescent filipinez in varsta de 17 ani este pe cale sa primeasca titlul de cel mai mic om din lume, avand doar 55 de centimetri inaltime. Acesta va intra oficial in Cartea Recordurilor in luna iunie, cand va ajunge la varsta majoratului, relateaza The Sun.

Junrey Balawing nu a mai crescut deloc dupa primul an de la nastere si ii este foarte dificil sa mearga sau sa stea prea mult in picioare, din cauza durerilor.

Cand era mic era foarte bolnavicios, insa acum, in pofida dimensiunilor sale anormale, liliputanul filipinez are un apetit sanatos, stie sa scrie si sa deseneze si, in masura posiblitatilor, isi ajuta parintii la treburile mai usoare ale casei.

Baiatul locuieste cu parintii si cei trei frati ai sai, care sunt sanatosi si merg la scoala, spre deosebire de el, care sta acasa cu mama sa.

Adolescentul de jumatate de metru a reusit sa doboare recordul pentru cel mai mic om din lume cu 12 centimetri, detinatorul actual al titlului fiind un baiat din Nepal, care masoara 67 de centimetri.

Sursa: Antena3

FOTO: allvoices.com


Recomandari