Antena Căutare

Chelnerii pot acum sa rasufle linistiti: s-a inventat tava de pe care nu cade nimic!

O noua tava ar putea deveni visul implinit al oricarui chelner din aceasta lume - prevazuta cu magneti pe suprafetele laterale, tava poate sustine orice obiect, fara ca acesta sa cada pe podea.

Ryan Jongwoo Choi, un tanar in varsta de 25 de ani, a invatat din experienta sa de chelner ca nimic nu este mai greu decat sa cari o tava cu vase pline. Asta presupune abilitati extraordinare de echilibru si gratie. Laudabil, ce e drept, dar de ce sa se chinuie, cand pot acum folosi o noua inventie, numita "tava minune"?

Ea vine la pachet cu magneti prevazuti pe toate partile, cu seturi care pot fi atasate vaselor, dar si intr-un design futurist, adaptat cerintelor design-ului modern. Tava poate fi aplecata chiar si la 45 de grade si obiectele... tot nu vor ajunge pe podea. Uimitor, am putea spune.

Ryan a spus ca i-a venit aceasta idee mai mult din compasiune pentru munca dificila pe care chelnerii trebuie sa o practice in fiecare zi.

Foto: Hepta

Vasul USS Constitution a iesit in larg dupa 130 de ani!... Gheata de la Polul Nord se topeste in timp record. Vom atinge cel mai scazut nivel din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x