Antena Căutare

China: Locuieste pe mijlocul unei sosele, dupa ce a refuzat demolarea locuintei

O familie din China a ajuns sa locuiasca pe mijlocul unei sosele, dupa ce a refuzat ca locuinta sa sa fie demolata pentru constructia unui drum.

Hong Chunquin, proprietara casei, are 75 de ani si locuieste alaturi de sotul sau si cei doi fii in orasul Taizhou, in estul Chinei. Femeii i s-au oferit 10.000 de euro pentru a parasi cladirea, urmand ca aceasta sa fie demolata, deoarece se afla pe teritoriul pe care urma sa fie construita o sosea. Insa, Hong Chunquin a refuzat oferta.

Constructorul a inceput lucrarea, sperand ca femeia se va razgandi. La doi ani dupa eveniment, soseaua a fost finalizata, insa nu poate fi pusa in folosinta, intrucat casa lui Hong Chunquin se afla exact pe mijlocul acesteia.

Hong Chunquin a marturisit ca nu va pleca de acolo daca nu i se ofera posibilitatea de a alege locul unde va fi relocata si si-a instalat camere video pentru a fi sigura ca locuinta sa nu va fi demolata ilegal.

In perioada comunista, locuitorii Chinei nu aveau dreptul de a detine proprietati, astfel erau obligati sa se mute la cererea autoritatilor. Totusi, in ultimii ani, legea a fost schimbata. Astazi, este ilegal ca o casa sa fie demolata fara acordul proprietarului.

Sursa / FOTO: dailymail.co.uk

O sculptura a lui Brancusi a fost vanduta cu 12,6 milioane de dolari... SUA: Inchisi in restaurant, pentru ca au refuzat sa lase bacsis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x