Antena Căutare

Ciudățenia care i-a îngrozit pe toți! Pe străzile unui oraș britanic au apărut copaci cu țepi! Motivul i-a șocat pe toți!

Oricât de greu ar părea de crezut, copacilor ditr-un oraș britanic le-au crescut țepi metalici ce par desprinși dintr-un film horror!

Oricât de greu ar părea de crezut, copacilor ditr-un oraș britanic le-au crescut țepi metalici ce par desprinși dintr-un film horror!

Nu este scenariul unui film de groază, ci chiar realitatea întâmplată în Bristol, acolo unde peisajul de pe străzi și din parcuri arată înfiorător.

Doi tineri au slăbit mai bine de 200 de kilograme și nimeni nu-i mai recunoaște! Cum arată acum

În zona Clifton din orașul britanic Bristol au apărut în copacii din interiorul curților țepi metalici pe fiecare ramură.

Motivul? Locuitorii bogați s-au cam săturat să strângă mizeria produsă de porumbei și atunci au găsit această metodă sadică pentru a le alunga pe bietele înaripate.

Fotografia anului 2017 în România. Ce au urcat în tren femeile din imagine. Ceilalți călători au crezut că e o glumă!... Nu te poți apropia de ele, sunt adevărate scorpii! Acestea sunt cele mai răutăcioase zodii din horoscop!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x