Antena Căutare

Compunerea unui elev despre mama lui a devenit virală! „Nasul ei este încovoiat, spune că din cauză că a căzut de pe bicicletă în copilărie! Mereu își desenează sprâncenele și-și pune alte unghii”

Inocență, dragoste, emoție, ironie, umor involuntar... toate adunate în compunerea unui băiețel de opt ani, despre mama sa.

Inocență, dragoste, emoție, ironie, umor involuntar... toate adunate în compunerea unui băiețel de opt ani, despre mama sa.

O temă dată de învățătoare - „Descrieți-vă mama” - rezolvată corect și cu mult umor. Tatăl copilului a fost cel care a postat compunerea pe Facebook, însoțită de un desen al copilului.

Compunerea unui elev despre mama lui a devenit virală! „Nasul ei este încovoiat, spune că din cauză că a căzut de pe bicicletă în copilărie! Mereu își desenează sprâncenele și-și pune alte unghii”

”Se poate spune că mama mea este slabă, cel puțin asta le spune ea tuturor. Are niște picioare foarte lungi, dar doctorul i-a zis că are platfus. Capul mamei este la fel, mare. Mai mare decât al meu. Dar asta pentru că mama mea este deșteaptă. Ochii ei sunt gri-verzui, genel și pleoapele ei sunt mereu fardate.

Sprâncenele mamei sunt în fiecare zi diferite, pur și simplu și le desenează. Nasul ei este un pic încovoiat, spune că din cauză că a căzut de pe bicicletă în copilărie. Buzele ei sunt mari, dar, la fel, sunt mereu diferite. Mama are foarte multe rujuri, când pleacă de acasă, ea întotdeauna își vopsește buzele. Acasă nu se întâmplă asta întotdeauna”, e prima parte a compunerii.

Prin ochii copilului, cea care i-a dat viață e frumoasă, dar nu lipsită de imperfecțiuni: are nasul acvilin, oasele late, sprâncenele desenate. Cel mai amuzat a fost tatăl care i-a cerut fiului să-l descrie și pe el!

„Dinții mamei sunt drepți și aproape albi. Are un gât lung, lung de tot, la care își pune diferite bijuterii. Este lată în umeri, dar lui tata îi place. Mâinile mamei sunt frumoase, unghiile sunt mereu colorate. Ea merge destul de des la o tanti care îi schimbă unghiile vechi cu altele noi.

La mine, ca și la mama, oasele sunt late, din cauza asta avem funduri mari. Ea așa îmi spune.

Are picioare drepte, nu și le-a rupt niciodată, nu ca tata. Eu cred că ea ar fi putut deveni un model. Dar e scundă, și de aceea nu a fost posibil”, și-a încheiat copilul compunerea.

Sursă: ok.ru

Cercetătorii dau lovitura cu un studiu care uimește lumea! De ce generația tânără e mai bună decât celelalte!... Viața bate filmul, digitalul dă clasă realității! Un cuplu din România își caută nași pe o platformă de anunțuri: „Print...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x