Condamnat la suferință înainte de a se naște, acest copil a făcut primii săi pași, la cinci ani, în aplauzele colegilor și educatoarelor

 

Sala s-a umplut de aplauze în momentul în care un băiețel țintuit în scaunul cu rotile a făcut primii pași, în timpul ceremoniei de sfârșit de an de la grădiniță.

Blake Mompher, din Prospect, Ohio, are cinci ani. Înainte să vină pe lume, părinții lui au aflat că băiețelul lor va avea o viață chinuită. Copilul avea o anomalie genetică, numită spina bifida, ce îi afecta măduva spinării. Blake avea șanse minime să poată merge vreodată.

Sâmbătă, Blake a reușit imposibilul. Cu ajutorul unui cadru, puștiul a renunțat la scaunul cu rotile în care toată lumea era obișnuită să îl vadă și a făcut primii pași, în aplauzele colegilor și educatoarelor.

„Nu pot descrie sentimentul pe care l-am avut. Nu-mi venea să cred că ce vedem era real. Am plâns...”, a povestit Megan, mama lui Blake, pentru Daily Mail.

„Toată lumea s-a ridicat în picioare și a început să aplaude. În acele momente, am retrăit toate clipele dificile, de la momentul în care am aflat că Blake este bolnav, până la toate operațiile nereușite. Sunt atât de mândră de el”, a adăugat ea.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI