Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Marea absentă! Considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale”, Lady Amelia Windsor nu a fost invitată la nunta vărului Harry.

Lady Amelia Windsor, considerată "cel mai frumos membru al familiei regale", nu figurează printre invitaţii la nunta vărului său prinţul Harry cu actriţa Meghan Markle de sâmbătă, informează Metro.co.uk.

Lady Amelia Windsor, considerată "cel mai frumos membru al familiei regale", nu figurează printre invitaţii la nunta vărului său prinţul Harry cu actriţa Meghan Markle de sâmbătă, informează Metro.co.uk.Tânăra, în vârstă de 22 de ani, de profesie model, este nepoata vărului reginei, prinţul Edward, duce de Kent, şi a 37-a în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Lady Amelia este verişoara de gradul trei a prinţilor Harry şi William, iar în prezent studiază franceza şi italiana la Universitatea din Edinburgh.

Potrivit The Sun, nici Amelia, nici sora sa Marina (25 de ani) nu au fost invitate la nunta regală de sâmbătă."Au fost puţin mirate să nu fie invitate deoarece îşi doreau să meargă", a precizat o prietenă pentru publicaţia menţionată.Amelia a devenit cunoscută publicului după ce a apărut pe coperta revistei Tatler în 2016, care a descris-o drept "cel mai frumos membru al familiei regale".

În prezent, tânăra şi-a făcut un nume în lumea modei, defilând pentru designeri precum Dolce & Gabbana, şi figurează printre modelele agenţiei Storm Models, care le-a descoperit şi pe Kate Moss şi pe Cara Delevingne.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro