Antena Căutare

Creatura bizară, cu dinți de om, descoperită de un pescar amator. Ce este și de ce a atras atenția

Paul Lore, un pescar amator, a prins o vietate al cărui aspect l-a lăsat fără cuvinte. Creatura bizară are o dantură puternică, formată din mai multe rânduri de dinți.

pestele cu mai multe randuri de dinti descoperit de un pescar in florida Galerie
Creatura bizară are o dantură puternică, formată din mai multe rânduri de dinți | Captura YT

Bărbatul pescuia lângă Melbourne, Florida, când a descoperit peștele.

”Solzii săi au model de zebră și corpul seamănă mai mult cu un pește tip snapper - foarte compact, dar cărnos.

Dantura poate fi descrisă doar ca una asemănătoare omului, dar la o inspecție ulterioară veți observă că are rânduri de dinți ca un rechin.

Majoritatea peștilor cu 2-3 rânduri au o mușcătură foarte puternică, nu suficientă pentru a te lăsa fără un deget, dar destul ca să nu te mai apropii de ei.”, a povestit Paul, conform Mirror.

Citește și: Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO

Pescarul a mai adăugat că exemplarul pe care l-a prins în lansetele sale este unul dintre cei mai ciudați pești pe care a avut ocazia să îi descopere.

Ce este creatura găsită de pescar

Peștele pe care Paul Lore l-a descoperit face parte din specia sheepshead, cunoscută în rândul pescarilor pentru rapiditate cu care le fură captura. Conform experților, zâmbetul lui ciudat este rezultatul dietei.

”Ei folosesc acești dinți pentru a sparge barnacele, scoicile și carapacele de crab. În principal, consuma crustacee, așa că au nevoie de acest tip de dinți pentru a le desface.”, a spus Paul.

Citește și: Esther Calixte-Bea are o trăsătură fizică neobișnuită pentru o femeie. Cum arată de la gât în jos

Pescarul a mai dezvăluit faptul că pestele este cunoscut și sub numele de ”crabul săracului”.

”Asta pentru că sunt ușor de prins și mănâncă diferite tipuri de crab și creveți, astfel încât are gust de carne de crab. Sunt înotători foarte puternici, de îndată ce îi prinzi în lansetă încep să înoate lateral, cu multă forță. Chiar și unul mic opune rezistență ca un pește uriaș.”, a mai adăugat Paul.

Dinții peștilor din specia sheepshead încep să se dezvolte când au doar 4,5 mm lungime și când au ajuns la 15 mm deja au un set complet.

Aceștia se găsesc, de obicei, de-a lungul coastelor Golfului, iar Sheepshead Bay din New York le poartă numele.

Citește și: Cuplul care a renunțat la joburile bine plătite ca să trăiască într-un autobuz școlar. Cum arată noua lor locuință

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO... Cum arată azi Arya Permana, poreclit „cel mai gras copil din lume”, după ce a slăbit 110 kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x