Antena Căutare

Creștini, păziți-vă! PROFEȚIA Sfântului Nifon despre Biserică și PREOȚI! „Trăim DEJA aceste vremuri”!

Sfântul Nifon a fost patriarh al Constantinopolului și s-a remarcat încă de la început prin harul său. Acesta a făcut o serie de profeții de-a dreptul cutremurătoare despre cum vor arăta cele din urmă zile ale omenirii.

Sfântul Nifon a fost patriarh al Constantinopolului și s-a remarcat încă de la început prin harul său. Acesta a făcut o serie de profeții de-a dreptul cutremurătoare despre cum vor arăta cele din urmă zile ale omenirii.

Potrivit acestuia, Apocalipsa va avea semne destul de clare. Atunci când sfârșitul se va apropia, omenirea se va confrunta cu încercări grele. Oamenii nu vor mai vedea minunile din jurul lor și nici calea cea dreaptă.

„Până la sfârşitul lumii, fiule, nu vor lipsi drepţii Domnului Dumnezeu, după cum nici lucrătorii satanei nu vor lipsi. În zilele cele mai de pe urmă, însă, adevăraţii slujitori ai lui Hristos se vor ascunde de oameni. Şi chiar dacă nu vor face semne şi minuni ca astăzi, vor călători necontenit pe calea cea strâmtă, cu toată smerenia. Aceştia vor fi în Împărăţia lui Dumnezeu mai mari decât părinţii făcători de minuni. În vremea lor nu va mai fi cineva care să facă semne minunate, deoarece, chiar văzându-l, nu vor vrea să se înţelepţească în luptele duhovniceşti.”

Mai mult decât atât, se pare că și fețele bisericești se vor depărta de la drumul cel drept, devenind astfel niște slujitori ai banilor.

„În primul rând, cei ce vor şedea pe scaunele bisericeşti din toată lumea, vor fi cu totul străini şi nici idee nu vor avea despre virtute. Dar şi întâistătătorii monahilor vor fi la fel.

Vor fi robii pântecelui şi ai slavei deşarte, încât vor fi mai degrabă sminteală pentru oameni decât pildă de virtute, deorece virtutea va lâncezi. Va domni peste tot iubirea de argint, dar vai de monahii care se vor desfăta cu banii. Că aceştia vor fi urâciune înaintea lui Dumnezeu şi nu vor vedea faţa Domnului. Monahii şi mirenii vor da bani cu camătă şi nu vor vrea să-i înmulţească în Dumnezeu, prin milostenie la săraci. De aceea, dacă nu se lasă de această lăcomie, vor fi aruncaţi în Tartar şi în muncile iadului.

Deci atunci, cum am zis mai înainte, cei mai mulţi se vor rătăci în neştiinţă pe calea cea largă a pierzării.”

La 92 de ani, i s-a îndeplinit visul! Reacţia fabuloasă a unui bătrân care a primit cadou o SUPER MAŞINĂ... Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exerci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x