Antena Căutare

"Cu lacrimi in ochi scriu. O iubeam de o viață. Eram născuți in aceeași zi". Silviu Andrei deplânge moartea actriței Stela Popescu: "Te voi iubi mereu!"

Stela Popescu a lăsat un gol imens în sufletul românilor, iar printre persoanele cunoscute de la noi care şi-au exprimat regretul se numără şi Silviu Andrei. Vedeta a scris un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook. Nu şi-a putut stăpâni lacrimile. 

Stela Popescu a lăsat un gol imens în sufletul românilor, iar printre persoanele cunoscute de la noi care şi-au exprimat regretul se numără şi Silviu Andrei. Vedeta a scris un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook. Nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

"O iubeam de o viață. Eram născuți in aceeași zi. An de an ne sunam reciproc pentru urări.
Când am intâlnit-o prima oară a fost la o gală unde am oferit împreună un premiu.

Am fost vrăjit de prezența ei. O doamnă de o frumusețe si de o eleganță aparte. O actrită de geniu... M-aș fi bucurat s-o mai aud o dată. Cu lacrimi in ochi scriu: - Stela, acum esti una dintre stelele norocoase ale românilor. O stea cu adevărat. O stea din ceruri.

Te voi iubi mereu! Dumnezeu să te odihnească! Îti mulțumim!".

Fanii Star Wars vor adora acești brăduți de Crăciun. Seria istorică a inspirat cele mai frumoase Sărbători de Iarnă... Gest admirabil! O tânără a strâns 225.000 de dolari pentru un om al străzii, după ce bărbatul i-a oferit ultimii lui băn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x