Căutare Live

Cum arată astăzi Eden Wood, fetița care a câștigat peste 300 de premii de frumusețe în copilărie

Eden Wood, fetița cu ochii ca un ocean și chipul de porțelan a fost una dintre cele mai premiate fete ale concursurilor de frumusețe pentru copii. Astăzi este adolescentă în toată regula și se bucură de un succes fulminant! Cât de mult s-a schimbat.

Eden Wood, fetița cu ochii ca un ocean și chipul de porțelan a fost una dintre cele mai premiate fete ale concursurilor de frumusețe pentru copii. Astăzi este adolescentă în toată regula și se bucură de un succes fulminant! Cât de mult s-a schimbat.

Hepta

Eden Wood s-a născut născută pe 18 februarie 2005 în Arkansas și a devenit una dintre cele mai cunoscute fetițe la doar câțiva ani datorită frumuseții sale care a cucerit mapamondul. Ochii săi albaștri și trăsurile angelice i-au adus popularitatea la nivel internațional pe când avea doar șase ani.

Cum arată astăzi Eden Wood, cea mai apreciată fetiță la concursurile de frumusețe pentru copii

Astăzi, tânăra Eden Wood este domnișoară în toată firea, are 17 ani și continuă să răpească inimile oamenilor de pretutindeni. Timpul a trecut, ea s-a schimbat însă chipul său păstrează aceeași strălucire care a făcut-o cunoscută în întreaga lume.

Eden Wood a primit roluri în producții de succes la o vârstă la care copiii se joacă cu păpușile. În scurt timp de la primele sale apariții ea a devenit vedetă de televiziune în reality show-uri care s-au bucurat de ascensiune fulminantă.

Citește și: Thylane Blondeau are acum 20 de ani și poartă cele mai sexy costume de baie. Cum a fost pozată

Ea este cunoscută pentru rolul ei ca Darla din The Little Rascals Save the Day și pentru numeroasele ei apariții la reality show-ul Toddlers & Tiaras. După prima ei apariție în Toddlers & Tiaras în 2009, Wood a apărut pe Nightline, The View, Good Morning America și The Talk pentru a vorbi despre controversele din lumea concursurilor de frumusețe pentru copii.

Citește și: Thylane Blondeau, „cea mai frumoasă fetiță din lume”, imagini de pe patul de spital. Ce a pățit modelul și în ce stare se află

În 2011, a fost anunțat că va filma propriul ei reality show, care va fi difuzat pe canalul de televiziune Logo numit Eden's World. Ea a apărut și la Eric Andre Show cântând melodia „Country Queen” la vârsta de șapte ani. Wood este singură la părinți și provine dintr-o familie obișnuită. Mama ei, Mickie Wood, a născut-o la 40 de ani și a apărut pe ecran cu ea în Toddlers & Tiaras.

Cine sunt următorii pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii după Regina Elisabeta a II-a.Ce s-a aflat despre Pri... Femeia care a fost în comă 3 luni a descoperit că viața ei s-a schimbat complet când s-a trezit. Ce se întâmplase cu iub...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x