Căutare Live

Thylane Blondeau are acum 20 de ani și poartă cele mai sexy costume de baie. Cum a fost pozată

Thylane Blondeau, modelul care în trecut a fost supranumită "cea mai frumoasă fetiță din lume", a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul de Instagram.

Thylane Blondeau știe cum să se facă remarcată

Getty Images

Thylane Blondeau a impresionat din nou în mediul online. După ce a lipsit o perioadă din cauza unei operații pe care a suferit-o pentru îndepărtarea unui chist ovarian, modelul s-a întors cu forțe proaspete și este gata să cucerească din nou mediul online.

Thylane Blondeau știe cum să se facă remarcată. Încă din copilărie acesta a atras privirile celor din jur datorită frumuseții sale remarcabile. Tânăra în vârstă de 20 de ani continuă să impresioneze la aproape un deceniu după ce a primit titulatura de ”cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Vezi imaginile cu ea în costum de baie AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși din nou împreună la un eveniment. De ce s-au reîntâlnit, deși sunt despărț... Salma Hayek, apreciată pentru silueta ei, la 55 de ani. Cum s-a fotografiat într-un costum de baie, lângă stânci...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x