Antena Căutare

Kane Tanaka a împlinit 119 ani și rămâne cea mai bătrână femeie din lume. Cum arată acum

Kane Tanaka, cea mai în vârstă persoană în viață din lume, a împlinit 119 ani, a anunțat strănepoata sa, Junko Tanaka. Iată cum arată aceasta.

kane tanaka imbracata intr-o bluza neagra in timp ce mananca tort
Kane Tanaka, cea mai în vârstă persoană în viață din lume, a împlinit 119 ani, a anunțat strănepoata sa, Junko Tanaka. Iată cum arată aceasta | Profimediaimages.ro

”O mare realizare. Kane Tanaka a atins 119 ani. Sper că vei continua să-ți trăiești viața vesel și la maxim”, a mai notat aceasta pe Twitter, unde a distribuit o fotografie cu străbunica sa, pe care a realizat-o în decembrie.

Junko a vorbit cu CNN în martie 2021, când străbunica ei se pregătea să țină torța olimpică înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo 2020. Ea a deschis contul de Twitter în ianuarie 2020 pentru a comemora viața lui Tanaka.

„S-ar putea să fiu părtinitoare pentru că sunt înrudită cu ea, dar cred că este oarecum uimitor – am vrut să împărtășesc asta cu lumea și ca oamenii să se simtă inspirați și să-i simtă bucuria”, a spus Junko.

Citește și: Femeia care este confundată adesea cu sora nepoatei sale dezvăluie secretul tinereții ei. Cum se păstrează în formă

Cum arată Kane Tanaka în 2022

Născută în 1903, Tanaka s-a căsătorit cu un proprietar de magazin la vârsta de 19 ani și a lucrat în magazinul familiei până la 103 ani.

Tanaka a fost martora multor evenimente istorice, supraviețuind două războaie mondiale și gripei spaniole din 1918. Viața ei a cuprins 49 de Jocuri Olimpice de vară și iarnă.

„Nu-mi amintesc ca ea să vorbească mult despre trecut... Îi place foarte mult să trăiască în prezent”, a declarat anul trecut nepotul lui Tanaka, Eiji Tanaka, pentru CNN.

Citește și: O pensionară și-a cumpărat o piatră de la un târg de vechituri. Când i-a descoperit „secretul” a fost uluită. Ce comoară ascundea

Tanaka locuiește într-un azil de bătrâni din prefectura Fukuoka. Familia ei a spus că își menține mintea și corpul ocupate făcând matematică și rămânând curioasă.

Tanaka a primit mesaje de felicitare de la utilizatorii Twitter de ziua ei.

„Este minunat că, la 119 de ani, poate să se uite direct la cameră și să facă un semn de pace”, a spus utilizatorul Twitter @TuNatoron.

„Felicitări!! Vă rugăm să rămâneți mereu sănătoasă”, a spus Mee-san, un alt utilizator de pe Twitter.

Cine este cel mai bătrân bărbat din lume

În septembrie 2021, Saturnino de la Fuente García din Spania a devenit cel mai în vârstă bărbat în viață, la 112 ani.

S-a născut în 1909 și a îndurat războiul civil spaniol, lucrând ca cizmar.

El a spus că secretul unei vieți lungi este „O viață liniștită... și să nu rănești pe nimeni”, potrivit unui comunicat de presă de la Guinness World Records.

Citește și: Francisca Susano, femeia despre care se spune că e cea mai în vârstă persoană din lume, a decedat. Ea avea 124 ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au ieșit la prima întâlnire, dar ei nu i-a venit să creadă unde a dus-o bărbatul. “M-a dus și m-a lăsat acolo”. Ce s-a î... Ninsoare abundentă în Arabia Saudită. Zăpada a fost acoperită cu nisip, iar localnicii au cântat și au dansat de bucurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x