Antena Căutare

Cum arată cea mai sinceră invitație la nuntă. Doi miri au amuzat întreg internetul, iar imaginea a ajuns virală

O invitație neobișnuită de nuntă a ajuns virală pe internet, după ce mirii și-au folosit din plin creativitatea, dar și simțul umorului și al ironiei pentru a-i amuza din plin pe cei alături de care urmează să sărbătorească marele eveniment.

colaj cu doi miri in ziua nuntii si o invitatie la nunta Galerie
Invitația de nuntă care a amuzat întreg internetul | Pixabay/Facebook

Doi miri au conceput o invitație de nuntă atipică, inspirată din realitatea organizării unui astfel de eveniment, iar textul a fost presărat cu multă ironie și glume pe seama participanților. Modul în care viitorii soți au pus problema i-a amuzat pe internauți, iar imaginea a ajuns în scurt timp virală pe rețelele de socializare.

Invitația de nuntă care a ajuns virală. Cum sună textul amuzant al mirilor

Onorarea unei invitații la nuntă nu este întotdeauna o plăcere, având în vedere că presupune, de cele mai multe ori, o implicare financiară consistentă. Cu toate acestea, mulți fac eforturi pentru a participa la eveniment, în timp ce alții caută scuze pentru a evita o asemenea cheltuială.

Citește și: O mireasă a purtat ochelari la nuntă și mulți au râs de ea, dar au regretat totul când au aflat motivul

De regulă, invtațiile la nuntă sunt atent alese pentru a fi cât mai spectaculoase și să reflecte evenimentul în sine, însă doi miri glumeți au ieșit din tipar. Aceștia s-au gândit să profite pe seama stereotipurilor și a glumelor care se fac pe seama nunților în general, iar textul a fost unul savuros, scris într-un mod informal. Spre exemplu, mireasa a dezvăluit că invitații vor trebui să se prezinte la eveniment pentru „a-și achita obligațiile” față de ea și soțul ei, deoarece și ei au participat, la rândul lor, la nunțile acestora.

De asemenea, pentru a se asigura că nu vor fi refuzați în modul clasic, cei doi au decis să trimită invitația cu un an înainte de marele eveniment. Despre nași, aceștia au ținut să puncteze că sunt „coate goale” și de aceea poartă denumirea de părinți spirituali. Bineînțeles, nu au lipsit nici glumele despre prețul meniului de la restaurant. Internauții s-au amuzat de modul în care mirii au descris fără rețineri detalii „picante” din culisele evenimentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să facă o cumnată miresei, chiar la nuntă. Imaginile au devenit virale

„Cu greu, că abia m-a cerut, noi, Daniela și Florin, vă invităm să vă achitați obligațiile cei la care am fost. Cei care n-aveți obligații, o să aveți și voi copii, deci noi zicem să veniți.

Să nu băgați scuza că plecați în concediu sau că v-am anunțat din scurt, că invitația asta ați primit-o cu un an înainte. Deci nunta este pe 22 aprilie 2023. Alături ne vor fi părinții noștri (care își cheamă toate neamurile care le sunt datoare de la nunta lor din 1900 toamna)

Dar și nașii. Ei ne vor fi părinți spirituali. Spunem spirituali fiindcă sunt cam coate rupte. Abia a vrut să-mi ia nașa un amărât de voal. Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sf. Mina (pentru că nașul a zis că nu ne plătește mofturile să facem la catedrală) de la ora 15.00.

Petrecerea va avea loc la restaurant (e 130 de euro meniul, să nu mai căutați pe net), începând cu ora 19.30, sau 18.30 pentru ăștia care nu vreți să fiți primii. Dacă întârziați vă punem marșul ca să se holbeze toți la voi. Vă așteptăm cu drag! P. S: Să nu vă prind pe vreuna în alb că vă trimit acasă!”

Un bărbat a intrat într-o biserică bântuită și ceea ce a urmat i-a dat fiori. Fenomenul paranormal a fost filmat... Ce a putut să descopere o femeie în punga de spanac luată de la un supermarket cunoscut. A pozat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x