Antena Căutare

Cum arată o casă în valoare de 150 de milioane de dolari! Te ia cu amețeli! (VIDEO)

Atât costă, în prezent, cea mai scumpă casă scoasă la vânzare pe piaţa imobiliară din Statele Unite ale Americii.

Atât costă, în prezent, cea mai scumpă casă scoasă la vânzare pe piaţa imobiliară din Statele Unite ale Americii.

Este vorba despre palatul legendarului producător de televiziune Aaron Spelling. Luxoasa reşedinţă este dotat inclusiv cu un salon de frumuseţe şi o frizerie. Preţul pe care îl cere văduva acestuia le dă palpitaţii chiar şi celor mai avuţi dintre pământeni.

Vila familiei Spelling este potrivită mai degrabă pentru o familie regală. Aduce cu un castel franţuzesc şi se întinde pe 17.000 de metri pătraţi. Aaron Spelling, producătorul celebrului serial Beverly Hills a ridicat acest palat pentru soţia şi copiii săi, Tori şi Randy.

Casa cu trei etaje şi 123 de camere este dotată cu teren de tenis, trei piscine, sală de bowling şi jocuri mecanice. Luxul şi extravaganţa abia de aici încep.

Există o cameră specială pentru împachetarea cadourilor, o cameră pentru argintărie, un salon de frumuseţe şi o frizerie. Să nu uităm nici de cele patru baruri, câteva livinguri în care vizitatorul neavizat se poate pierde cu uşurinţă, peste 12 dormitoare şi trei bucătării, arată Antena Stars.

Nu-i de mirare că însăşi doamna Spelling le pierde şirul. Iar pe lângă toate aceste facilităţi, domeniul nu ar fi complet fără grădinile fabuloase, cu lacuri şi cascade artificiale.

Doi piloți s-au urcat în avion, deși erau beți! În scurt timp, lucrurile s-au complicat!... Nuntă ca asta n-ai să mai vezi! Evenimentul a uimit oamenii din întreaga lume! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x