Antena Căutare

Cum arată toaleta unui polițist reținut pentru luare de mită. Bărbatul suspect pentru corupție are vas din aur | Foto

Un șef de poliție din Rusia, bănuit de luare de mită, a ajuns vedetă în urma unor percheziții. Polițiștii au descins în locuința somptuoasă unde au găsit o toaletă din aur. Imaginile au ajuns virale pe internet.

Colonelul Alexei Safonov, din Rusia, cu wc din aur Galerie
Colonelul Alexei Safonov, din Rusia | Profimedia

Șeful poliției rutiere din regiunea Stavropol, colonelul Alexey Safonov a fost acuzat de luare de mită, abuz de putere și alte infracțiuni într-un dosar al transporturilor ilegale de cereale. Colonelul a fost reținut alături de alți ofițeri din cadrul poliției rutiere pentru luare de mită în schimbul oferirii unor licențe de transport false.

Oamenii legii au răscolit casa colonelului, descoperind obiecte cum rar vezi. Acesta trăiește într-un lux dificil de descris, și dincolo de toate obiectele valoroase găsite în locuința acestuia, la loc de cinste a fost toaleta aurită a bărbatului.

Toaleta din aur a coleonelului a fost subiectul glumelor pe Internet

Dincolo de toate obiectele scumpe găsite, la loc de cinste a stat toaleta aurită, care a ajuns rapid pe internet și face subiectul a nenumărate glume. Practic, în baia din vila de milioane, se află un vas de toaletă din aur, potrivit Daily Mail.

Comitetul de anchetă a publicat imagini cu opulenta reşedinţă a colonelului de poliţie Alexei Safonov din regiunea Stavropol din sudul Rusiei, iar toaleta aurită a făcut subiectul a numeroase glume.

Citește și: De ce sunt albe vasele de toaletă din băile noastre. Iată explicațiile

Colonelul, însă, cu siguranță nu se amuză și asta pentru că riscă între 8 şi 15 ani de închisoare pentru nelegiuirile făcute, de asemenea agențiile de știri au raportat că șeful poliției din regiunea Stavropol a fost demis.

”O adevărată mafie funcționa în regiune", a declarat Khinshtein, care a distribuit fotografii cu interiorul baroc al conacului lui Safonov pe pagina sa de socializare.

Grupul infracțional ar fi primit 19 milioane de ruble (255.000 de dolari) mită timp de câțiva ani în schimbul licențelor de transport ilegal de cereale.

Ce ascunde la subsol această casă abandonată. Nimeni nu se aștepta să găsească așa ceva... Ce se întâmplă, pas cu pas, în corp când o persoană se stinge din viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x