Antena Căutare

Cum beau apă câinii? Video uimitor ce merită văzut!

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată în viață cum beau câinii apă, de fapt. Misterul a fost rezolvat recent de către oamenii de știință.

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată în viață cum beau câinii apă, de fapt. Misterul a fost rezolvat recent de către oamenii de știință.

Un studiu publicat recent în Statele Unite a abordat în amănunt acest subiect și a descris în detaliu modul în care câinii beau apă.

Ulterior, cei de la Oxford Scientific Films au publicat pe Youtube un clip video în care fenomenul este explicat prin intermediul încetinirii imaginii.

Atât pisicile, cât și câinii nu pot să își apropie capul suficient de mult de sursa de apă pentru a bea precum oamenii, adică prin forța de sucțiune.

Toată viața te-ai spălat greșit pe mâini! Uite cum se face, de fapt! Doar cinci la sută din oameni cunosc asta!

Câinii beau apă într-un mod spectaculos

De aceea, pisicile ating apa cu limba și o retrag rapid, adică cu o viteză de 1 metru pe secundă. Gravitația nu apucă să își spună cuvântul într-un timp așa de scurt, creându-se astfel o coloană de apă ce este înghițită de animal.

Cum se face iubirea perfectă! O rețetă simplă, cu doar câteva ingrediente! Nu necesită „coacere”!

Totuși, câinii nu procedează la fel. Limba acestora atinge și străpunge apa, moment în care se și arcuiește, permițându-i astfel animalului să o folosească precum un căuș.


Cei mai periculoși bărbați, în funcție de zodie! Îți vor aduce rafale de suferință!... FOTO: Deliciul domnilor măsoară 124 de centimetri! Ea este femeia cu cele mai lungi picioare din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x