Antena Căutare

Cum va arăta lumea în 2030. Predicțiile unui călător care s-a întors înapoi în timp sunt șocante. Atât de devreme se va întâmpla totul?

Un călător în timp, care spune că este din viitor, a trecut printr-un test de detectare a minciunilor după ce a afirmat că Donald Trump va fi reales și inteligența artificială va conduce lumea în viitor.

Un călător în timp, care spune că este din viitor, a trecut printr-un test de detectare a minciunilor după ce a afirmat că Donald Trump va fi reales și inteligența artificială va conduce lumea în viitor.

Într-un videoclip postat pe YouTube, bărbatul, care nu și-a dezvăluit identitatea susține că și-a riscat viața să călătorească înapoi în timp.

Printre predicțiile sale se afirmă că roboții Google Glass se vor răspândi pe tot globul. De asemenea, tehnologia se va dezvolta până la punctul în care va putea conduce în mod independent o casă, potrivit Daily Mail.

Bitcoin va fi din ce în ce mai popular, dar banii, în stare fizică, vor fi în continuare în uz.

În 2030, el spune că președintele american este o figură misterioasă numită Ilana Remikee.

El sugerează, de asemenea, că încălzirea globală va determina creșterea temperaturilor în America de Nord în timp ce Europa se va răci. Oamenii vor ajunge pe Marte în anul 2028 și, în același an, vor fi descoperite și călătoriile în timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei mai fericiți tați din lume! Au făcut publică prima ecografie cu bebelușul lor chiar de Ziua Îndrăgostiților... A mâncat pân-a crăpat! Regele Suediei a bubuit după ce a servit homar, caviar, varză acră, heringi și scrumbii afumate, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x