Căutare Live

Cum vrea Instagram să câștige bani din buzunarul utilizatorilor, prin conținutul exclusiv al influencerilor

Platforma de socializare, Instagram, a venit cu o idee de câștig care avantajează atât platforma cât și influencerii. Însă, avantajele bănești ar deveni realitate doar dacă utilizatorul ar da cu cardul pentru a avea access la informație în exclusivitate.

Instagram vine în ajutorul influencerilor și lansează un program pilot de vânzare de conținut în exclusivitate

Profimedia

Este vorba de un proiect pilot în care ideea de bază este ca influencerii să fie motivați să creeze conținut special pentru cei ce plătesc să-i urmărească, în mod privat, contra unei sume ce variază între 0,99 și 99,99 dolari.

Instagram vrea să vină în ajutorul influencerilor care nu reușesc să aibă o balanță în conținutul sponsorizat și care riscă să-și piardă urmăritorii din dorința de a câștiga mai mulți bani

Motivul din spatele acestei idei, potrivit Fanatik, vine, cumva, în întâmpinarea influencerilor care nu reușesc mereu să-și mențină o balanță între activitățile pe care le desfășoară în mediul online.

Citește și: Ce platformă de socializare a depăsit Instagramul în România. Peste 4.000.000 de oameni folosesc această aplicație

Dat fiind faptul că toți încercă să câștige bani de pe urma produselor promovate în online, la un moment dat, paginile se aglomerează iar loialitatea față de anumite branduri scade, implicit, credibilitatea celui ce promovează produsele.

Astfel, conținutul sponsorizat devine alambicat iar utilizatorii încep ușor, ușor să părăsească paginile pe care le urmăresc.

Așadar, Instagram vine în ajutorul creatorilor de conținut care vor să stea departe de astfel de sponsorizări dar să poată totuși să câștige ceva bani.

Citește și:Ei sunt copiii bogați de pe Instagram. La numai 7 ani, o fetiță câștigă 70 000 de lei dintr-o singură postare

Proiectul este în faza de testare, la nivel restrâns, oferind posibilitatea unei subscripții plătite pentru a vedea conținutul preferaților lor.

Momentan, proiectul pilot se desfășoară în America și doar zece influenceri au primit access pentru acest program, iar timp de un an, absolut toate veniturile încasate merg exclusiv către creatorii de conținut, potrivit aceleiași surse.

De altfel, utilizatorii care vor plăti subcripția, vor avea numele marcat cu culoarea mov, în comentarii, iar Instagram se va asigura că nu va exista posibilitatea duplicării conținutului.

O tânără și-a comandat mâncare și un sos de usturoi, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea... Ce trebuie să afli dacă ai brățară de argint cu talismane. Avertismentul dat de marele producător de bijuterii...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x