Antena Căutare

Dansul la bara ar putea deveni sport olimpic din 2016

Dansul la bara ar putea deveni sport olimpic din 2016. Femeile care au aceasta indeletnicire, tot mai multe in ultimii ani, se straduiesc sa convinga Comitetul Olimpic ca si ele merita sa participe la olimpiade. Spun ca dansul la bara le-a modelat trupul si le-a facut mai gratioase.

In ultimii opt ani, Andrea Duhe si-a transformat corpul prin intermediul dansului la bara. Acum, zeci de tinere practica acest gen de dans si intentioneaza sa il transforme intr-un sport olimpic.

“Exersezi si deodata descoperi ca esti mai puternica si ca poti face mai multe. Apoi, te uiti la cantar si observi ca esti mai slaba si ca ai mai mult tonus muscular”, a declarat Andrea Duhe, dansatoare la bara.

“Iti ridici propria greutate. Controlezi toti muschii, tot corpul, pentru a face aceste miscari si tranzitii cat mai lin si in siguranta”, a explicat instructorul Samantha Huffman.

In ultima vreme, eforturile de a introduce dansul la bara pe lista sporturilor olimpice au fost amplificate. Comitetul Olimpic nu a fost convins, insa, nici anul acesta.

Provocarea de a face dansul la bara un sport olimpic a inceput in urma cu doi ani. Argumentul este ca necesita fitness, forta, atletism si gratie. Foloseste aproape orice muschi din corp.

Desi dansul la bara nu va face parte din competitia olimpica de anul acesta, pasionatii spera ca acesta va fi inclus in Jocurile Olimpice din 2016.

Foto: Hepta

O orca a tinut 15 minute un instructor sub apa, tinandu-l de picior!... Un copil de 11 ani s-a imbarcat fara acte intr-un avion cu destinatia Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x