Antena Căutare

Dar câți oameni își pun întrebarea: De ce sunt îngropați morții la doi metri adâncime? Puțină lume știe asta!

Multă lume se întreabă de ce adâncimea la care sunt îngropați morții măsoară doi metri. Adevărul se află Marea Britanie, locul în care s-a născut și expresia „Six Feet Under”, în traducere „Șase picioare sub pământ”

Multă lume se întreabă de ce adâncimea la care sunt îngropați morții măsoară doi metri. Adevărul se află Marea Britanie, locul în care s-a născut și expresia „Six Feet Under”, în traducere „Șase picioare sub pământ”.

Potrivit perfectmedia.tv,această tradiție se trage din 1655, când întreaga Anglie a fost devastată de ciumă. În acei ani oamenilor le era frică de răspândirea infecției. Din această cauză primarul de atunci al Londrei a emis un decret special precum morții să fie îngropați la 2 metri sub pământ pentru a evita răspândirea infecției.

Mulți au pus la îndoială decizia, fiindcă infecția era răspândită în primul rând de insecte și apoi de cadavre. Cu toate astea acest standard a rămas valabil până în zilele noastre.

Îți sfâșie inima instant! Motivul pentru care un bebeluș e înconjurat de peste 1.000 de seringi! Fotografia bizară a făc... Descoperire epocală anunțată de NASA. Este vorba despre Lună: „Am găsit la cei doi poli”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x