Antena Căutare

Depoziteaza cu stil!

Avem tot felul de lucrusoare pe care nu ne dorim sa le aruncam dar care ne ocupa foarte mult spatiu, fie acasa, fie la birou. Acum lucrurile se rezolva cu stil cu ajutorul cutiei Green Roses Big. Vintage si plina de povesti, cutia iti va aduna toate obiectele dragi intr-o atmosfera romantica.

Green Roses Big este o cutie minunata ce reprezinta esenta elegantei si a delicatetii. Creata pentru a pastra cele mai de pret lucruri, precum fotografiile, bijuteriile primite in dar de la cei dragi, ceasul bunicului sau jurnalul atat de important pentru fiecare, poate sa iti spuna povesti de dragoste din cele mai vechi timpuri. Poti sa o asezi la loc de cinste in casa ta, sigur se va bucura sa fie admirata de toata lumea.

De un verde pal antichizat,Green Roses Big are un aer vintage insa pastreaza eleganta timpurilor stravechi.
Din lemn, 40x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage, cutia te transpune intr-o calatorie in timp. Este antichizata pentru ca tu sa te bucuri de un look vintage.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Green Roses Big si alte decoratiuni lucrate manual apasa aici.

Banii nu aduc fericirea! S-a dovedit stiintific!... Exista! Dragostea la prima vedere, dovedita stiintific de catre cercetatorii irlandezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x