Căutare Live

Dezvăluirea care schimbă totul. „Angajații firmei de securitate nu au fost prezenți în noaptea nenorocirii de la Bataclan!”

Mărturisirea îi aparține solistului trupei „Eagles of Death Metal”, care a concertat în clubul parizian chiar în seara în care s-a produs masacrul din 13 noiembrie 2015

Mărturisirea îi aparține solistului trupei „Eagles of Death Metal”, care a concertat în clubul parizian chiar în seara în care s-a produs masacrul din 13 noiembrie 2015.

Vorbele lui Jesse Hughes pot schimba întreaga imagine a tragediei petrecute anul trecut în capitala Franței, în urma căreia 130 de persoane și-au pierdut viața și a terifiat o lume întreagă. Cântărețul a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul șocante, dezvăluiri prezentate pe larg în cotidianul „The Sun”.

Cea mai neașteptată informație furnizată de Hughes a fost legată de firma de pază și securitate angajată pentru evenimentul care urma să se desfășoare la „Bataclan”: „Când am ajuns în club m-a mirat faptul că nu erau bodyguarzi, oameni de ordine, cineva care să intervină în cazul unor eventuale conflicte. Am trecut nestingherit și am ajuns în culise. Era doar un individ cu o privire ciudată, care părea a fi bodyguard, însă nu m-a întrebat nimic, nu a controlat pe nimeni. Nici măcar nu m-a băgat în seamă. Am mers imediat la impresar și i-am zis să facă ceva pentru a ne păzi, așa cum era normal. Paradoxal, impresarul mi-a spus că oamenii firmei tocmite pentru eveniment nu au sosit încă. Era pentru prima dată când mi se întâmpla așa ceva”, a spus componentul trupei Eagles of Death Metal.

Dezvăluirea care a șocat și mai tare a fost aceea că oamenii de ordine nu au mai sosit deloc, ceea ce l-a făcut să creadă că firma respectivă a fost implicată în toată regia pusă la punct de atacatori sau au primit informații despre ceea ce urma să se petreacă în clubul parizian.

O serie de șapte atentate teroriste au avut loc vineri, 13 noiembrie 2015 în mai multe zone din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți. Locul în care s-a înregistrat cel mai negru bilanț a fost sala de concerte Bataclan, atac revendicat de Statul Islamic, în care au murit 89 de oameni.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri