Antena Căutare

Distractii "imperialiste": Kim Jong-Un se da in montagne-russe si se uita la Mickey Mouse

Presa oficiala nord-coreeana a publicat, in urma cu cateva zile, fotografii cu tanarul lider nord-coreean Kim Jong-Un, fiul defunctului dictator Kim Jong-il, distrandu-se in "masinuta" unui montagne-russe, la Phenian, alaturi de mai multi oficiali si diplomati. Printre acestia s-a numarat si un barbat caucazian, care a suscitat atentia presei din intreaga lume.

Ambasada Marii Britanii a confirmat ca unul dintre membrii sai, Barnaby Jones, a fost prezent la eveniment, alaturi de alti diplomati. "Asemenea intalniri constituie, pentru noi, ocazia de a intalni oficiali de rang foarte inalt", a anuntat ambasada. De asemenea, potrivit Ministerului britanic de Externe, este crucial ca "sa fii activ pe langa Guvernul nord-coreean, avand in vedere ca actionam in stransa legatura cu ei, in cadrul mai multor programe umanitare, culturale si educative de care beneficiaza populatia".

Mai mult, presa nord-coreeana difuzeaza de ceva timp imagini cu un Kim Jong-Un destins si zambitor, care nu ezita sa se alature militarilor, sa ridice in brate copii sau sa mearga brat la brat cu sotia sa. Totodata, Kim Jong-Un a asistat si la un spectacol in care apareau Mickey Mouse si alte personaje Walt Disney, "simboluri" ale Statelor Unite, unul dintre dusmanii tarii, ceea ce este neobisnuit pentru Coreea de Nord, o tara inchisa, care, de-a lungul timpului, s-a facut auzita mai mult prin amenintari militare si cursa sa pentru obtinerea fortei nucleare

Unii analisti interpreteaza acesta "deschidere" drept o vointa a puterii de la Phenian de a-l prezenta pe Kim Jong-Un ca pe un lider accesibil si mai putin formal decat tatal sau, Kim Jong-il, mort in decembrie 2011. Dar Phenianul s-a grabit sa precizeze ca politica tarii nu se va schimba sub noul conducator.

Marea Neagra a devenit... ALBASTRA! Afla din ce cauza!... RADAR! Record de viteaza pe strazile din Turda: 194 km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x