Antena Căutare

Doar oamenii cu ochi de vultur pot observa bufnița din tufișuri în cinci secunde. Iluzie optică pentru genii

Imaginea uluitoare prezintă o bufniță ascunsă în tufișuri, iar oamenii sunt provocați să o găsească în primele cinci secunde. Află în rândurile de mai jos unde se află pasărea și ce spune despre tine dacă reușești să o descoperi.

imagine cu un copac verde si cerul alabstru Galerie
Doar oamenii cu ochi de vultur pot observa bufnița din tufișuri în cinci secunde. Iluzie optică pentru genii | Captură Mirror

Dacă poți observa bufnița în cinci secunde, s-ar putea să ai doar ochii unui șoim și să fii un geniu. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă antrena creierul, atunci iluziile optice și puzzle-urile cu obiecte ascunse sunt modalități excelente de a face acest lucru, lucru care denotă o vedere ascuțită și de o minte sănătoasă pentru a identifica detaliile ciudate în câteva secunde.

În acest “puzzle” cu obiecte ascunse în mod viclean jucătorii sunt provocați să găsească bufnița ascunsă printre tufe și copaci.

Iluzie optică pentru genii. Unde se află bufnița ascunsă printre tufe și copaci

La prima vedere, fotografia - care a fost făcută de designerul și fotograful Ingo Gerlach - pare să fie pur și simplu un instantaneu al unui peisaj luxuriant plin de tufișuri verzi și un singur copac care este ușor descentrat. Dar pentru cei cu ochi de vultur dintre noi le este ușor să poată observa intrusul din imagine.

Fotograful Ingo, din Betzdorf, Germania, a realizat fotografia în timp ce vizita Masai Mara din Kenya a spus că nu a avut intenția de a surprinde pasărea, ci pur și simplu i-a sărit în ochi abia după ce a revizuit imaginea alături de șoferul său. El a spus: „Mi-a luat aproximativ 12 minute să constat că în copac se află o bufniță. Șoferul meu a observat-o. Mi-a fost aproape imposibil să descopăr bufnita”, potrivit tabloidului Mirror.

Dacă încă nu ați găsit bufnița care pândește în imagine, iată un indiciu - aruncați o privire mai atentă la copacul singuratic din mijlocul imaginii și s-ar putea să observați pasărea.

Citește și: Iluzie optică virală! Găsești câinele din pădure în 9 secunde? Iată răspunsul

Provocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție

Provocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un rezultat.

Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstrat că nu sunt foarte inventivi și nici atât de atenți, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul. VEZI ÎN GALERIA FOTO RĂSPUNSUL.

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune. Îți întindem o mână de ajutor și îți evidențiem exact cum ajungi la răspuns! Arată-le și prietenilor tăi testul și vezi câți dintre ei sunt atenți la detalii!

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești calul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

O tânără și-a cumpărat o pereche de colanți, dar când a vrut să-i probeze a rămas mască. Ceea ce a găsit în interior i-a... Dragobete 2023. Cele mai cunoscute tradiții și obiceiuri din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x