Căutare Live

Doi miri au ajuns de râsul nuntașilor după ce au ales un meniu bizar pentru nuntă. Ce au pus în farfurii

Invitații de la o nuntă au rămas uimiți când au văzut meniul pe care mirii l-au gândit. Aceștia au primit produse de patiserie și fructe ca masă principală.

Invitații de la o nuntă au rămas uimiți când au văzut meniul pe care mirii l-au gândit. Aceștia au primit produse de patiserie și fructe ca masă principală.

Shutterstock.com

În timp ce o nuntă este, fără îndoială, făcută din dragoste, ea vine la pachet cu o mulțime de lucruri.

Pe lângă ținutele de gală, mirii trebuie să se gândească la detalii precum alegerea restaurantului și a unui meniu pe placul tuturor, dar și prezența unor artiști care să anime atmosfera.

Acestea sunt chestiuni costisitoare și nu mulți tineri au un buget care să le permită meniuri fastuoase.

Citește și: Cum faci economie și reduci facturile atunci când folosești uscătorul de rufe. Trucul simplu care te va ajuta enorm

Cum arată meniul de nuntă ales de cei doi tineri

Este cazul și mirilor de față, care au supărat prin alegerea preparatelor ce au ajuns pe mesele nuntașilor. Oaspeții au fost îngroziți când li s-a servit o masă cu fructe și legume, o pungă de chipsuri și o jumătate de croissant.

O domnișoară de onoare revoltată a fost cea care a împărtășit imaginile cu meniul pe Facebook: „Ne-au dat „mâncarea”, care a fost o jumătate de sandviș cu croissant, fructe pe un băț, legume într-o ceașcă și o pungă de chipsuri”, conform The Sun.

Citește și: O tânără a dezvăluit un truc incredibil la mașina de spălat. Ce a descoperit când a scos sertarul unde se pune detergent

Nu a fost singurul lucru care a enervat-o, pentru că a continuat: „Niciunul dintre scaune nu s-a potrivit la recepție... arăta doar ca un haos”.

În timp ce decorul a fost trecut cu vederea, internauții au fost la fel de revoltați de masa bizară.

O femeie a susținut că arată ca ceea ce i s-a servit copiilor ei la prânz, mai degrabă decât un aperitiv de nuntă: „Acesta este literalmente ceea ce i-am dat copilului meu la prânz astăzi, minus chipsurile”.

Un altul a spus: „Chips! Nu știu dacă să râd sau să mă simt trist.”

Un al treilea gând: „N-au putut nici măcar să primească un sandviș plin? Doar jumătate fiecare? La naiba."

Citește și: Tu poți să numeri barele din imagine? Iluzia optică reușește să ”păcălească” creierul. Iată care e răspunsul corect

Cum scapi de mucegaiul de pe pereți. Truc simplu, ieftin și rapid pentru a îndepărta inclusiv igrasia... Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe covor. O femeie a dezvăluit totul. Ce beneficii are și la ce îl poți folo...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x