Antena Căutare

Doi părinți, nevoiți să-i rupă piciorul fetiței lor, de trei ori pe zi. Ar fi putut să moară

Doi părinți din Statele Unite ale Americi au trecut prin momente greu de imaginat. Jackie și Matt Moravek au fost nevoiți să-i rupă piciorul fetiței lor de trei ori pe zi, timp de patru luni, Pentru a evita o tragedie. 

Doi părinți din Statele Unite ale Americi au trecut prin momente greu de imaginat. Jackie și Matt Moravek au fost nevoiți să-i rupă piciorul fetiței lor de trei ori pe zi, timp de patru luni, pentru a evita o tragedie.

Copila ar fi putut să rămână fără un picior, din cauza unei afecțiuni rare de care suferă. Piciorul ei stâng era deformat și mai scurt decât cel drept. Astfel, medicii le-au dat părinților trei variante: fie să-i amputeze piciorul, fie să-i pună proteză sau să-i lungească piciorul cu 11 centimetri prin ruptură.

Astfel, părinții au ales varianta dureroasă de a-i rupe piciorul fetiței, pentru a putea avea o viață normală. Micuţa a trecut prin chinuri cumplite, piciorul fiindu-i rupt de 300 de ori, în patru luni. Însă, tot chinul nu a fost în zadar, reușind să-i lungească acesteia piciorul cu peste 10 cm.

„Ne-am întrebat dacă suntem prea cruzi să o supunem la fiica noastră la această procedură și dacă se merită, însă știam că aceasta e decizia corectă. Ne-am dorit ca Elsie să aibă cea mai bună viață posibilă”, a declarat mama micuței.

Atenție, nu vă amânați sarcinile! Taurii întâmpină dificultăţi în zona financiară. Horoscopul zilei de luni, 9 mai!... VIRAL! Problema de matematică pe care ştiau toţi să o rezolve. Acum, doar unul din doi oameni reuşesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x