Antena Căutare

Domnilor, vreți să mergeți acasă numai în weekend?! Orașul locuit de femei de 20 - 35 de ani, în care bărbații calcă doar cu programare

Undeva în lume, în sud-estul Braziliei, un oraș numit Noiva do Cordeiro este populat doar de femei. Cam 600 la număr, toata cu vârste curprinse între 20 și 35 de ani. Cum se face?

Undeva în lume, în sud-estul Braziliei, un oraș numit Noiva do Cordeiro este populat doar de femei. Cam 600 la număr, toata cu vârste curprinse între 20 și 35 de ani. Cum se face?

Ei bine, comunitatea exclusiv feminină trăiește și se gospodărește după propriile reguli și, în mod paradoxal, mai multe dintre femei sunt căsătorite. Ineditul situației este dat, însă, de faptul că soții lor trăiesc și lucrează în alte părti.

Dorința a fost una singură: femeia trebuie să fie la conducere și să-și stabilească propriile reguli după care să se ghideze.

Potrivit dailymail.co.uk, femeile care sunt căsătorite şi au familii trebuie să-şi trimită soţii şi fii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putând să se întoarcă doar în weekend.

"Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere", spune Rosalee Fernandes pentru publicaţia britanică. "Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile", a adăugat ea.

"Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ", a spus Nelma Fernandes.

Astfel comunitatea de femei invită bărbaţii să li se alăture, cu o singură condiţie. "Trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre".

Poveglia, insula unde peste 160.000 de oameni şi-au găsit sfârşitul. Mii de fantome o bântuie de sute de ani... Ai dezlipit postiturile greșit toată viața. Acum totul are o logică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x