Antena Căutare

Don Ward - cel mai cunoscut slefuitor de pantofi din New York

Undeva in New York, la intersectia dintre strazile 6 si 47, un barbat de culoare sta aplecat deasupra unei perechi de pantofi negri purtata de un barbat la costum inchis. Cu miscari sigure si rapide, barbatul in varsta de 43 de ani slefuieste perfect incaltarile omului de afaceri. Faceti cunostinta cu Don Ward, cel mai cunoscut slefuitor de pantofi din New York.

Don a fost crescut intr-o familie in care ingrijirea pantofilor pentru slujba religioasa de duminica era considerat un lucru sfant. De-altfel, Ward spune ca in prezent barbatii nu sunt obisnuiti sa dea bani pentru a avea pantofii slefuiti fiindca nu au crescut astfel, cu grija pentru a avea pantofi impecabili.

Don castiga aproximativ 400 de dolari saptamanal, o suma mica pentru New York, dar suficienta pentru a-si permite un trai linistit, el locuind intr-un camin pentru persoanele nevoiase. Cu o viata tumultoasa in spate si sarac de mic copil, Ward a ajuns in anul 1988 sa practice aceasta meserie, pentru a supravietui, iar in prezent a devenit cel mai cunoscut slefuitor de pantofi din New York.

"Barbatii fac o greseala mare: asteapta prea mult pana isi curata iar pantofii, iar femeile se uita in 90% din cazuri si la pantofii barbatilor", spune cu o parere de expert Ward. "Daca vad un barbat cu pantofii ingrozitor de murdari nici nu vreau sa-mi dau seama in ce conditii traieste acolo sau cat de mizer e", povesteste Don.

Lista personalitatilor care au avut pantofii slefuiti macar o data de catre Don Ward e impresionanta: Rod Stewart, Chris Rock, Denzel Washington, Martin Luther King Jr sau Andre Agassi.

O data pe saptamana

Don spune ca fiecare barbat trebuie sa-si slefuiasca atent pantofii de piele o data pe saptamana, nu mai rar. Acasa, cand pantofii nu sunt purtati, trebuie tinuti in "copacul" de pantofi, un instrument cu ramificatii pe care se pun pantofii, astfel incat acestia sa stea in stare fireasca, si nu indoiti sau unii peste altii.

Don recomanda ca in momentul in care o pereche de pantofi ajung sa faca probleme timp de doua zile consecutiv atunci acestia trebuie aruncati, fiindca s-au stricat.

Vor inota 500 km alaturi de 7 rate... VIDEO! Soarele s-a trezit la viata. Vezi ce ne astepta peste 2-3 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x