Antena Căutare

Ea este sosia Rihannei: "În clipa în care intru într-o încăpere, toţi ochii sunt aţintiţi asupra mea!” Seamănă ca două picături de apă!

Se spune că în lume, fiecare om are cel puțin două sosii. Acestea sunt fie împrăştiate pe planetă, fie au trăit într-o altă perioadă de timp. Există şanse chiar ca la un moment dat să fi fost atât de aproape de sosiile tale, dar să nu le fi întâlnit personal niciodată.

Se spune că în lume, fiecare om are cel puțin două sosii. Acestea sunt fie împrăştiate pe planetă, fie au trăit într-o altă perioadă de timp. Există şanse chiar ca la un moment dat să fi fost atât de aproape de sosiile tale, dar să nu le fi întâlnit personal niciodată.

Nu același lucru se aplică în cazul în care semeni cu o vedetă. O poți vedea la televizor, în reviste, iar cei din jur îți repetă că ai trăsături comune cu ea. Este și cazul unei tinere din Boston, de 24 de ani. Fizicul ei pare tras la indigo după cel al celebrei Rihanna. Lara Andele a avut numai de câștigat de pe urma acestei asemănări.

Nu trece neobservată nicăieri

Lara Andele este una dintre cele mai reuşite sosii ale Rihannei, iar asemănarea cu artista i-a adus celebritate, dar şi multe contracte de imagine.

"În clipa în care intru într-o încăpere, toţi ochii sunt aţintiţi asupra mea, iar lumea înecpe să şuşotească. Imediat după, grupuri mari de străini vin spre mine şi mă roagă să fac o fotografie cu ei. Se întâmplă în fiecare zi, indiferent de ce fac. La un moment dat, mă aflam într-un club în care era şi Chris Brown. Fiind şi el acolo, toată lumea a tras concluzia că eu sunt Rihanna. Toţi cei prezenţi îmi analizau fiecare mişcare şi nu le venea să creadă că Rihanna se află acolo", a spus Lara Andele, pentru Elite Daily.

Chipul exotic și formele voluptuoase ale Larei pot fi confundate cu ușurință cu cele ale Rihannei. Deși nu are celebritatea artistei, Lara are zeci de mii de fani pe reţelele de socializare, iar în 2014, ea a câştigat aproximativ 20.000 de dolari din contracte de imagine, pentru firme de îmbrăcăminte.

Aplicaţia care îţi arată cine seamănă cu tine

Eşti curios să afli unde sunt sosiile tale? Acestea sunt fie împrăştiate pe planetă, fie au trăit într-o altă perioadă de timp. Există şanse chiar ca la un moment dat să fi fost atât de aproape de sosiile tale, dar să nu le fi întâlnit personal niciodată.

Pentru a testa această teorie, 3 tineri, Niamh Geaney, Harry English şi Terence Manzanga, au creat website-ul Twin Strangers. Se pare că rezultatele acestui site scot la iveală lucruri nemaipomenite. Primul pas este să încarci 2 fotografii pe site şi să selectezi caracteristicile faciale. Apoi, procesul este destul de simplu: ţi se prezintă fotografii cu persoane care au caracteristici similare cu tine şi ai opţiunea de a le contacta pe cele care îţi seamănă. Poţi găsi în cel mai scurt timp persoane care seamănă izbitor de bine cu tine.

HOROSCOP: Astăzi Scorpionii sunt exemple de urmat!... MOMENT UNIC: Lună plină și eclipsă de lună, în noaptea de 18 august. Cum va fi influențată omenirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x