Antena Căutare

El este bărbatul care doarme chiar și 25 de zile pe lună, fără oprire. Ce a recunoscut soția lui Pukharam

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a uimit o lume întreagă atunci când a demonstrat că poate dormi chiar și 25 de zile pe lună fără oprire. Practic, omul doarme cam 300 de zile într-un an.

imagine cu un barbat dormind pe jos Galerie
Povestea omului care doarme 300 de zile pe an a făcut rapid înconjurul lumii | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a lui Pukharam, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Rajasthan. Omul ajunge să doarmă chiar și 25 de zile pe lună, fără oprire.

Familia acestuia susține că, în cursul unui an, acesta doarme 300 de zile și este treaz doar în restul de 65. Din cauza acestui lucru, mulți dintre localnicii din satul Bhadwa din Parbatsar (Rajasthan) îl aseamănă cu un personaj mitologic din vechea scriptură indiană Ramayana, cunoscut pentru faptul că a dormit timp de șase luni.

Cine este și cum arată bărbatul care doarme chiar și 25 de zile pe lună

Pukharam a fost la doctor și, după numeroase analize și investigații, medicii au ajuns la concluzia că acesta suferă de o afecțiune rară numită Axis Hypersomnia, o condiție ce îl face să se simtă mereu obosită, indiferent cât de mult ar dormi. Mai mult decât atât, boala îl face pe om să doarmă chiar și 25 de zile la rând, fără oprire. Au trecut 23 de ani de când a primit diagnosticul și specialiștii susțin că nu există momentan un tratament pentru a vindeca această afecțiune.

Citește și: De ce este imposibil să strănuți când dormi. Iată care este motivul

Ceea ce îi îngrijorează cu adevărat pe membrii familiei acestuia este faptul că bărbatul nu își poate trăi viața așa cum trebuie și are mult de suferit din cauza faptului că doarme mai mereu. Uneori, acesta stă adormit chiar și 25 de zile într-o lună, fără oprire. Într-un an (365 de zile), rudele îl văd treaz doar timp de 65 de zile. În rest, omul doarme și nu există vreo șansă ca cineva să îl poată trezi. În puținul timp pe care îl petrece treaz, acesta spune că se simte extrem de obosit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Inițial obișnuia să doarmă între 5 și 7 zile fără oprire. Am fost îngrijorați, așa că am cerut ajutorul doctorilor, dar această boală nu se poate trata.

Citește și: De ce este bine să dormim într-o cameră răcoroasă. Iată motivele care îți pot schimba felul în care te odihnești și te simți

Treptat, condiția lui s-a agravat și a ajuns să doarmă chiar și 25 de zile într-o lună, fără pauze. Ne temem că, în timp, totul s-ar putea agrava, a declarat soția lui, potrivit celor de la indiatoday.in.

Atunci când se trezește, după un somn de 25 de zile, omul deschide magazinul pe care îl deține ca afacere de familie și încearcă să lucreze. Își dă seama în ce dată este urmărind ziarele primite, cât timp a fost adormit.

Cazul omului din Rajasthan a fost făcut public și a făcut rapid înconjurul lumii, uimind oameni de pretutindeni.

Anna și Lucy DeCinque, gemenele care dorm împreună, s-au logodit cu același bărbat. Ce au declarat surorile... O femeie a vrut să-și mărească buzele, dar a ajuns de urgență la spital. Ce i-a făcut asistenta medicală de la salon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x