Antena Căutare

El este cel mai tatuat om din lume! Și-a injectat până și cerneală în ochi și se consideră o adevărată operă de artă vie: "Picasso a fost inspirația mea"

Eli Ink, un britanic de 27 de ani reușește să șocheze prin simpla sa prezență, după ce a luat decizia să-și tatueze pielea de pe întregul corp. Însă lucrurile nu s-au oprit aici! Și-a făcut o serie de piercing-uri șocante și a ajuns să-și coloreze chiar și globurile oculare. 

Eli Ink, un britanic de 27 de ani reușește să șocheze prin simpla sa prezență, după ce a luat decizia să-și tatueze pielea de pe întregul corp. Însă lucrurile nu s-au oprit aici! Și-a făcut o serie de piercing-uri șocante și a ajuns să-și coloreze chiar și globurile oculare.

Chiar dacă, pentru cei mai mulți dintre noi poate părea bizar, bărbatul se consideră ca fiind o adevărată operă de artă vie. Nebunia a mers într-acolo încât bărbatul și-a schimbat până și culoarea albă a globului ocular. Chirurgii plastici i-au injectat cerneală în stratul ocular.

El este cel mai tatuat om din lume! Și-a injectat până și cerneală în ochi și se consideră o adevărată operă de artă vie: "Picasso a fost inspirația mea"

Așa arătat Eli Ink, înainte de intervenții

Am fost mereu dat pe spate de artă în sine. Picasso a fost inspirația mea din copilărie și în special arta lui abstractă. Îmi plac însă toate formele de artă.

Arta corpului a fost următorul pas către maturizarea mea. Am vrut să arăt ca un personaj abstract dintr-o operă de Picasso pentru că iubesc aspectul abstract, e expresia pură”, a declarat Eli Ink, scrie The Sun.

Ce probleme au alţii... Coşuri de gunoi speciale pentru marijuana, instalate pe aeroportul din Las Vegas... Specialiștii au căzut de acord: când cred ei că ajungem la Al Treilea Război Mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x