Antena Căutare

Ele sunt bunicuțele care fac mulți bani prin metode neașteptate. Cu ce se ocupă acestea

Chiar dacă sunt trecute de prima tinerețe, aceste doamne reușesc să câștige bani frumoși pentru că au reușit să învețe să folosească tehnologia în avantajul lor.

Chiar dacă sunt trecute de prima tinerețe, aceste doamne reușesc să câștige bani frumoși pentru că au reușit să învețe să folosească tehnologia în avantajul lor.

Shutterstock

La vârsta lor, multe femei sunt bunici, dar aceste doamne fac mulți bani din fotografii postate online, în care ele poartă ținute sumare. Pentru ele vârsta e doar un număr pentru că au demonstrat că pot fi foarte dezinhibate.

Mai multe femei trecute de vârsta de 50 ani au conturi pe platformă cu fotografii pentru adulți și reușesc să strângă sume impresionante lunar.

Femeile trecute de prima tinerețe care câștigă bani din postarea fotografiilor cu ele în ținute sumare

Almeda, în vârtă de 77 ani

Almeda, o femeie în vârstă de 77 ani, postează destul de des fotografii cu ea în ținute sumare. De asemenea, ea postează fotografii în ipostaze tandre cu iubitul ei, Gary, în vârstă de 24 ani. se pare că diferența de vârstă dintre ei de 53 ani nu îi afectează.

Citește și: Ea are 24 ani, iar el are 51 ani. Care e secretul cuplului controversat. Toți cei care îi văd îi critică

Cuplul din Tennessee s-a căsătorit în 2015. Ei mărturisesc că de atunci au strâns mii de dolari cu pozele lor deochiate.

“Mereu am avut o căsnicie excelentă, stabilă, deci nu aș spune că aceste poze și provocări au îmbunătățit căsnicia noastră. Faptul că am ales să avem un cont de OnlyFans ne-a ajutat să avem o viață amoroasă fierbinte”, a mărturisit Gary, soțul Almedei.

Chiar dacă au fost intens criticați pentru pozele pe care le postează din cauza relației lor bizare și a diferenței de vârstă uriașe, cei doi nu s-au sfiit să posteze materiale cu ei în continuare.

Sheryl, în vârstă de 64 ani

Sheryl Lynn, o femeie în vârstă de 64 ani, și-a început contul pe platforma pentru adulți în 2020, după moartea soțului ei. Ea și Jon au fost căsătoriți timp de 20 de ani, iar soțul lui Sheryl a decedat în 2015, eveniment nefericit ce i-a adus o suferință uriașă.

După ce și-a revenit din suferință, a decis că trebuie să își continue viața.

“Am avut o căsnicie fericită și o viață amoroasă minunată, am crescut niște copii superbi. Am aflat la un moment dat că are cancer în fază terminală, iar medicii i-au dat doar câteva luni de trăit. El a murit după doar 6 săptămâni de la diagnostic, în 2015”, a povetit Sheryl, potrivit The Sun.

Citește și: El are 72, ea are 37. Ce spune David Foster despre diferența de vârstă dintre el și soția lui

În ciuda pierderii care i-a frânt inima, femeia a decis că trebuie să meargă mai departe.

“Faptul că am decis să mă expun în acest mod, m-a ajutat să trec peste pierderea suferită. Scopul meu acum e să mă distrez și să nu duc o viață tradițională”, a mai spus femeia în vârstă de 64 ani.

Ea a mai povestit că nu vrea să se recăsătorească și să se mute cu un alt bărbat pentru că nu îl poate înlocui pe soțul ei.

Gina, în vârstă de 51 ani

Gina Stewart, o femeie în vârstă de 51 ani, a spus că reușește să câștige sume fabuloase datorită trupului ei suplu. Bărbații plătesc bani frumoși să vadă fotografii cu ea în ipostaze incendiare, purtând ținute sumare.

“Bărbații plătesc de regulă mulți bani ca să mă vadă. Fanii mei de pe platformă sunt mereu curioși de ceea ce postez”, a povestit Gina.

Ce se întâmplă dacă pui spumă de ras pe scaunul din mașină. O femeie a făcut experimentul și a fost uluită... El e bunicul care are peste 1500 de tatuaje pe corp. Cum arată bărbatul și de ce „fug” mulți de el când îl văd pe stradă...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x