Antena Căutare

Expozitie inedita: Salonul cu un milion de fotografii

Internetul este bombardat zilnic cu milioane de fotografii care reprezinta momente din vietile utilizatorilor de retele sociale, bloguri si alte domenii aferente. Numai pe Flickr.com sunt incarcate, zilnic, peste un milion de poze.

Acest fenomen cultural l-a inspirat pe artistul danez Erik Kessels pentru ultima sa expozitie. A inchiriat un spatiu, in jurul a 60 de metri patrati, unde a lasat mormane de fotografii, peste un milion de exemplare.

Flickr este cformat, in momentul de fata, din peste 6 milioane de fotografii.

Inaintea acestei actiuni originale, artistul a urmarit, timp de 24 de ore, toate fotografiile care au fost incarcate pe site-ul Flickr. Dupa care le-a printat, rezultatul fiind aceasta uimitoare si inedita expozitie.

Prin expozitia sa, intitluata Photography In Abundance, danezul a vrut sa ofere oamenilor o perspectiva mult mai apropiata asupra abundentei de fotografii care sunt incarcate, zilnic, pe internet. Iar aceasta nu este decat o mica parte din cantitatea reala cu care suntem bombardati zilnic.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Foto: Daily Mail


Pasagerii unui zbor, obligati sa stranga de 24.000 de euro pentru a ajunge la destinatie... FOTO SOC! Chandra Wisnu are tot trupul acoperit de tumori benigne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x