Antena Căutare

FOTO SOC! Chandra Wisnu are tot trupul acoperit de tumori benigne

Chandra Wisnu a ajuns la cei 57 de ani ai sai celebru pentru lucrul de care se rusineaza cel mai mult: trupul sau acoperit in totalitate de "bule"!

Chandra Wisnu are 57 de ani si traieste in Indonezia. Viata lui a devenit insa un cosmar de la varsta de 19 ani cand i-au aparut pe corp primele "bule", in realitate tumori benigne de toate marimile care au aspectul unor bube umplute cu aer.

"Am fost la doctori dermatologi ani la rand, nimeni nu a stiut sa-mi puna un diagnostic, mi-au dat creme, dar niciuna nu a functionat cu adevarat".

Pana la 32 de ani, Chandra Wisnu avea tot corpul acoperit cu aceste bule, despre care medicii i-au explicat ca este probabil o afectiune genetica la nivelul sistemului nervos, afectiune ce duce la cresterea tumorilor benigne.

"Mi-a fost rusine de infatisarea mea, am inceput sa imi ascund tot corpul si fata cu palarii cu boruri largi, am purtat si ochelari de soare, esarfe si tot felul de accesorii care ma ajutau sa ascund orice centimetru de piele. Ani de zile m-am izolat de lume, de teama ca oamenii se vor speria si ma vor considera un monstru!".

Drama lui Chandra Wisnur a atins acum insa alte cote, intrucat fiul si fiica sa au inceput sa dezvolte si ei aceiasi afectiune. "Sunt ingrozit, nu vreau sa treaca prin ce trec eu, nu avem insa bani de cercetari si tratamente, asa ca m-am adresat presei pentru a putea face apel la lumea intreaga", a explicat Chandra Wisnur decizia de a se lasa poza in toata "splendoarea" lui.

Omul spera ca popularizarea bolii sale sa duca la cercetari amanuntite si probabil gasirea unui leac.

Foto: CatersNews

Expozitie inedita: Salonul cu un milion de fotografii... Femeile vor ajunge primele pe MARTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x