Antena Căutare

Facebook îşi cere scuze după o eroare a funcţiei "Safety Check"

Compania Facebook şi-a cerut scuze pentru eroarea din cadrul funcţiei “Safety Check”, activată la scurt timp după atacul din Pakistan, în urma căreia mai mulţi utilizatori din lumea întreagă au fost întrebaţi dacă sunt bine

Compania Facebook şi-a cerut scuze pentru eroarea din cadrul funcţiei “Safety Check”, activată la scurt timp după atacul din Pakistan, în urma căreia mai mulţi utilizatori din lumea întreagă au fost întrebaţi dacă sunt bine.

Atacul sinucigaş din parcul Lahore, Pakistan, a omorât aproximativ 70 de persoane, inclusiv copii. La scurt timp după tragedie, Facebook a activat opţiunea “Safety Check” pentru ca utilizatorii să îşi anunţe prietenii că se află în siguranţă.

Cu toate acestea, sistemul celor de la Facebook a dar erori şi utilizatori care se aflau la mii de kilometri distanţă de Pakistan au primit notificare din partea companiei şi au fost rugaţi să spună dacă sunt bine, anunță Mediafax.

Opţiunea a stârnit reacţii diverse atunci când utilizatori din întreaga lume au primit următorul mesaj: “Esti afectat de explozie?”, fără a primi şi alte informaţii despre o posibilă ameninţare.

Cine se va "lăfăi" în palatul dictatorului din Primăverii?! Cum arată și cât costă "cristalurile" și... Ai făcut greșit asta până acum! Așa se arde corect o lumânare! Nu te-ai fi gândit la acest truc simplu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x