Antena Căutare

Familia din Universul Paralel chiar există! Copiii nu se duc la școală, se joacă șapte ore pe zi la calculator și părinții îi felicită

Când vorbim despre ”familia din Universul Paralel” ne gândim imediat la Mihai Bendeac și parodiile sale de la ”În puii mei”. Numai că, surpriză!!!, așa ceva chiar există, pe undeva prin Marea Britanie, și funcționează de minune.

Katie Pybus are 44 de ani și e mamă a trei copii. Nu i-a dus niciodată la școală, a preferat să-i educe acasă, departe de programele de învățământ pe care le consideră învechite. ”Școala de acum e focusată doar pe teste, examene și învățat mecanic. Nu e deloc în regulă”, spune femeia pentru The Sun.

Pornind de la această convingere, Katie nu și-a înscris copiii la școală! Sapphire are 12 ani, Etienne are 10, în timp ce Orin, mezinul, are șapte ani. Nu știu care e treaba cu băncile, cu cataloage, cu teze sau cu teme.

Stau acasă, fiecare cu calculatorul lui, și se joacă timp de șapte ore pe zi! Minecraft, Pokemon Go, Clash of Clans sau The Sims sunt titlurile cu care-și ocupă timpul. Fie că vorbim de telefon, calculator, laptop sau consolă, cei trei sunt ”obligați” să se joace.

Ea e fetița-copac! Toți fug când îi văd chipul! Pielea ei arată ca o scoarță și nimeni nu are curaj să se apropie!... Pe ea s-o urmezi mereu! Aceasta este zodia care te va scoate mereu din încurcătură!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x