Antena Căutare

„Fantoma aceasta mi-a schimbat viața!” O femeie a pățit ceva de-a dreptul PARANORMAL!

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a demonstrat tuturor că o fantomă i-a salvat viața.

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a demonstrat tuturor că o fantomă i-a salvat viața.

Barbara Phoenic suferea de dureri cumplite de spate de mai bine de șapte ani. Fibromialgia a împiedicat-o să mai ducă o viață normală. Niciun tratament nu a ajutat-o, așa că a decis atunci să apeleze la o metodă inedită.

Prietenii și apropiații au sfătuit-o să apeleze la o metodă paranormală de vindecare. Aceasta presupunea contactarea unui spirit care să știe leacul femeii.

Cu ajutorul unui mediu, femeia a intrat în contact cu un spirit ce se prezenta ca fiind un medic din secolul al XIX-lea. Căzută într-o stare de transă, femeia a simțit cum ceva straniu se petrece în corpul ei.

La finalul ședinței de spiritism, aceasta a început să se simtă bine, ca și când boala dispăruse complet.

Regele „Playboy” al României a avut o viață amoroasă ce a pus Guvernul și Casa Regală pe jar! Una dintre cele mai tumult... Trebuie să ştii asta: A fost descoperită reţeta perfectă pentru floricele de porumb! E atât de simplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x