Antena Căutare

Fără ambele mâini şi un picior, Aimee Copeland duce o viaţă exemplară. Pozează pe plajă fără niciun complex

A venit vara și cele mai multe dintre domnișoare se îngrijorează, în ceea ce privește apariția lor pe plajă. Cu burtă, cu celulită? Dar uită un detaliu esențial: au două mâini şi două picioare. Sunt sănătoase. Și Aime Copland înțelege perfect asta. 

A venit vara și cele mai multe dintre domnișoare se îngrijorează, în ceea ce privește apariția lor pe plajă. Cu burtă, cu celulită? Dar uită un detaliu esențial: au două mâini şi două picioare. Sunt sănătoase. Și Aime Copland înțelege perfect asta.

Era tânără, frumoasă și iubea. La 24 de ani, Aimee părea să aibă totul - un prieten care o iubea, o carieră academică de succes cu un master în psihologie și încrezătoare în frumusețea ei.

În 2012, fata a fost implicată într-un accident de mașină, în urmă căruia a rămas invalid[. Și-a pierdut mâinile, de la încheietură în jos, și piciorul drept, din cauza unei bacterii care îi mânca pur și simplu carnea.

Plină de viață și cu speranța în suflet, nu a renuntat la viață ei socială și profesională, așa cum foarte multe persoane cu dizabilitati o fac. Are o carieră de succes în domeniul Public Speaking şi îi reprezintă pe cei cu dizabilităţi, din postura de avocat.

Majoritatea persoanelor invalide se izolează de teama reacțiilor celor din jur. rec printr-o adevarata drama. Se izolează de cei din jur și cad în depresie, o boală care îți macină mintea și sufletul. Din nefericire, mulți aleg să își curme viață.

Nu a fost și cazul acestei tinere curajoase: 'Viaţa mea este fantastică, Sunt cea mai bună versiune a mea. Nu mai iau de bună frumusețea vieții".

Un exemplu demn de urmat de toate persoanele sănătoase, pe picioarele lor. "Mi-a luat mult timp să mă accept așa cum sunt și să mă obișnuiesc cu noul meu corp", a scris aceasta pe Facebook. "Toți avem defecte și în asta stă toată frumusețea noastră".

Surse: metro.co.uk, dailymail.co.uk

A intrat în baie și a avut parte de șocul vieții! A găsit patru șerpi periculoși în cadă!... Mesajul care înfioară Europa: „Bucuraţi-vă de viaţă până mai puteţi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x