Antena Căutare

Felina cu suflet de om! O pisicuţă invalidă îşi petrece timpul îngrijind animale bolnave. Imagini care te vor impresiona!

O pisicuță din Rusia este un exemplu de umanitate. Felina invalidă are grijă de animalele bolnave dintr-o clinică veterinară. Pisica stă lângă pacienții bolnavi și le alină suferința.

O pisicuță din Rusia este un exemplu de umanitate. Felina invalidă are grijă de animalele bolnave dintr-o clinică veterinară. Pisica stă lângă pacienții bolnavi și le alină suferința.

„Bună, numele meu este Lucifer, dar prefer să mi se spună Luc. Locuiesc într-o clinică din Perm, Rusia. Eu nu prea ştiu ce înseamnă „a merge”, pentru că atunci când părinţii mei m-au găsit aveam ceva probleme cu picioarele. Ei cred că probabil am fost prinsă vreo la uşă, dar eu nu îmi amintesc…

Oricum, eu sunt fericită, pentru că am un loc de muncă şi o familie. Îmi place să ajut animalele din clinică, să le susţin şi să le fac să înţeleagă că trebuie să trăiască. Pentru că şi eu am suferit la viaţa mea, înţeleg mult mai bine suferinţele celorlalţi. Deseori, îmbrăţişez pacienţii, să îi fac să simtă căldura.

Încă am dificultăţi în a merge, dar nimic nu mă opreşte din a vindeca animalele. Ele se bucură mereu de prezenţa mea. Uneori sunt şi donator pentru pisici; deja am salvat câteva vieţi. Sunt foarte mândră de asta şi chiar îmi iau treaba în serios.

De asemenea, eu sunt şi fotomodel. Îi ajut pe cei de la marketing să promoveze clinica. Într-o zi am şi dat un interviu pentru un site online. Nu, nu sunt chiar o vedetă. Sunt doar o pisică, dar uneori mă simt chiar ca un om. Vreau să mulţumesc din inimă clinicii, pentru că mi-a dat şansa să trăiesc şi să ajut alte animale care au nevoie de ajutor.”, e prezentarea pisicii de pe site-ul clinicii.

VIDEO! Dai un ban şi ai coleg de trotuar! "Plimbătorul" de oameni, o afacere de mare succes. Câţi bani câştigă... Galerie foto! Fotografii istorice văzute din alt unghi. Cum a fost filmat leul pentru sigla MGM din "Tom si Jerry&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x