Antena Căutare

Femeia care a avut parte de mai multe operații estetice din greșeală. Ce s-a întâmplat, de fapt

Tiffany Mills a decis să meargă la medicul estetician pentru că avea nevoie de o intervenție în zona bustului.

femeie in cabinetul medicului isi alege implanturi
Tiffany Mills a decis să meargă la medicul estetician pentru că avea nevoie de o intervenție în zona bustului. | Shutterstock

Tiffany Mills, o proaspătă mămică, a simțit nevoia să se lase pe mâna unui doctor estetician pentru a se înfrumuseța. Femeia și-a dorit o operație de micșorare a bustului, dar s-a ales cu alte transformări pe care nu și le dorise.

Femeia în vârstă de 29 ani a povestit că doar câteva zile mai târziu, după operația la bust, a simțit dureri incredibile în zona bustului, iar operația I se deschisese. Ea întors la spital și s-a plâns medicilor de durerile teribile, arătându-le că I s-au deschis rănile.

Tiffany Mills a avut parte de mai multe operații decât și-ar fi dorit

Tiffany a dezvoltat diferite infecții în corp din cauza operației nereușite, iar medicilor le era teamă că femeia va intra în șoc septic.

Tânăra mămică a spus că nu avea nevoie de o liposucție.

Citește și: Cum arată Mary Magdalene, femeia complet tatuată care are nas de păpușă Barbie și ochi de pisică

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pielea mi-a fost tăiată și apoi cusută prea strâns, iar operația s-a desprins. Medicii nu aveau ce piele să îmi mai strângă”, a spus Tiffany, potrivit The Sun.

“Inciziile de sub sâni mi s-au deprins complet pentru că mi-au adăugat implanturi, greutatea era prea mare și pielea nu a rezistat. A fost cea mai groaznică experiență din viața mea”, a mai povestit femeia.

Femeia a spus că medicii și asistentele i-au încurcat istoricul medical și detaliile despre ce operații își dorea cu cele ale unei alte paciente.

Din nefericire, Tiffany a ajuns să aibă parte de niște operații pe care nu și le dorea. Când s-a plâns personalului medical de ceea ce I s-a întâmplat, medicii i-au spus că ar trebui să se bucure că a avut parte de aceste operații gratis.

Tiffany ajunsese inițial pe mâna medicului estetician pentru a-și micșora bustul pentru că avea dureri groaznice de spate. Ea plătise 6.000 de lire pentru această intervenție, dar nu se aștepta să îi distrugă complet felul în care arată.

Ce a pățit femeia după operațiile nedorite

După operații, Tiffany a fost externată imediat de specialiștii din clinică pentru că I s-a spus că au nevoie de acel pat pentru a interna pe altcineva.

Citește și: Marina Big are cel mai mare bust din Europa, însă înainte de operații era o altă femeie. Cum arăta până să se ”tuneze”

“Nici măcar nu m-au ținut pentru observații. M-au externat cât au putut de repede”, a povestit Tiffany.

A doua zi după operație, femeia s-a întors la clinică și a cerut banii înapoi, fiind extrem de supărată pentru că I s-au făcut niște operații pe care nu și le dorise. Mai mult decât atât, operațiile I se infectaseră și cusăturile erau desprinse. Viața lui Tiffany era în pericol.

Între timp, Tiffany a reușit să se recupereze și să se pună pe picioare. Câteva luni mai târziu a primit banii înapoi.

“Încă mă recuperez. Am avut parte de alte operații pentru a le corecta pe cele inițiale”, a povetsit Tiffany, care e mama a trei copii.

Spaima unei mame care și-a găsit fetița de doi ani încuiată în grădiniță, singură și cu luminile stinse. Ce s-a întâmpla... Ce număr vezi? O iluzie optică îi face pe oameni să vadă numere diferite. Testul care oferă indicii despre sănătatea och...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x