Antena Căutare

Femeia care a născut patru copii în doar un an. Nu au fost cvadrupleți. Cum este posibil și ce reacție a avut soțul

Profesoara Jessica Pritchard, în vârstă de 31 de ani, a devenit mama unei fetițe în mai 2020. Apoi, în mai puțin de un an, familia ei s-a mărit cu alți trei membri.

barbat in camasa alba si o femeie in rosu care se uita la un bebelus Galerie
Profesoara Jessica Pritchard, în vârstă de 31 de ani, a devenit mama unei fetițe în mai 2020. Apoi, în mai puțin de un an, alți trei copii au venit pe lume | Profimediaimages.ro

Jessica, care mai este și mama unei fetițe în vârstă de aproape opt ani, Molly, a dezvăluit că ea și partenerul său, Harry Williams, au fost șocați când au auzit că vor deveni părinții a patru copii în doar 12 luni.

Se întâmpla după ce Jessica aducea pe lume o fetiță și, la scurt timp, afla că va aduce pe lume și o pereche de tripleți. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nici nu a crezut că soția sa este din nou însărcinată până nu au mers să facă o ecografie.

Citește și: Stephen și Rachel Greenwood au reușit să aibă un copil după 21 de ani. Ce spune bărbatul că a făcut și a dat roade

Cum reușește femeia să se descurce cu patru bebeluși

Cele trei membri ai familiei s-au născut în aprilie, la începutul anului 2021. Jessica și Harry au devenit atunci părinții a două fete, Ella și Olivia, și a unui fiu, George.

În prezent, cuplul are cinci copii care au sub opt ani, însă femeia spune că se simt ”atât de norocoși și binecuvântați” să aibă o familie atât de mare.

”A fost haos timp de 12 luni, am avut un bebeluș născut în pandemie și apoi încă trei. Orele de masă sunt distractive deoarece toți au nevoie de ajutor în același timp. În afară de faptul că durează mai mult să fie hrăniți cu toții, există și patru scutece de schimbat în loc de unul. Trebuie doar să fiu organizată.”, a povestit femeia pentru publicația The Sun.

Jessica era în concediu de maternitate când a rămas însărcinată cu tripleții, în octombrie 2020, la cinci luni după ce a născut-o pe micuța Mia.

Citește și: Un bărbat a găsit în subsolul casei o ușă secretă, cu avertisment pe ea. Peste ce a dat când a deschis-o

Din cauza pandemiei de coronavirus, femeia a fost nevoită să meargă singură la ecografie.

”Am fost pe cont propriu la medic din cauza regulilor Covid și mi s-a spus inițial că avem gemeni, ceea ce a fost un șoc în sine, dar apoi a continuat să caute și a găsit o a treia inimă. Am rămas fără cuvinte. Nu mi-a venit să cred cu adevărat la început. Am așteptat până am ajuns acasă să-i spun lui Harry, era cu fetele, și din cauza potențialelor complicații ale tripleților, nu am vrut să spun în fața lor”, a mai adăugat ea.

Când a aflat, Harry a fost atât de șocat de știri încât Jessica consideră că nu a crezut-o până când nu au mers la o nouă ecografie.

”Când i-am spus a rămas fără cuvinte. Nu cred că m-a crezut până nu i-am arătat ecografia. A fost foarte încântat. A fost un mare șoc, dar fiecare sarcină este o binecuvântare, așa că ne considerăm foarte binecuvântați.”, a mai explicat Jessica.

Citește și: A stat de vorbă cu un client trist și a avut o surpriză uriașă când a ridicat nota. Ce a găsit pe masă a făcut-o instant să plângă

Tripleții au venit pe lume la 31 de săptămâni și au stat internați pentru alte încă șase. Acum, bebelușii sunt acasă și și-au cunoscut surioarele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jessica Alves, cunoscută ca fostul „bărbat Ken”, a slăbit 25 de kilograme și face senzație cu noile sale forme. Cum arat... El este „băiatul Mowgli”, care mănâncă iarbă și stă printre animale, deși are 21 de ani. Ce a dezvăluit mama lui Zanzima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x