Antena Căutare

„Femeia mumie” care seamănă cu Angelina Jolie a ieșit din închisoare. Cum arată acum după ce s-a îngrășat câteva kilograme

„Femeia mumie”, care și-a făcut zeci de operații estetice și a ajuns să semene cu Angelina Jolie, a ieșit din închisoare și a avut prima apariție televizată. Iată cum a schimbat-o perioada încarcerării și cum arată acum.

colaj
„Femeia mumie”, care și-a făcut zeci de operații estetice și a ajuns să semene cu Angelina Jolie, a ieșit din închisoare și a avut prima apariție televizată. | Captură YouTube

Fatemeh Khishvand, cunoscută drept „femeia mumie” care și-a făcut toate operațiile estetice posibile care să o aducă cât mai aproape de înfățișarea dorită, a fost condamnată la închisoare în 2019. În tot acest timp, se pare că tânăra iraniancă s-a schimbat considerabil, iar, recent, a decis să își arate adevărata față.

Citește și: Pălăriile „anti-copiat” ale unor studenți de la o școală din Filipine au devenit virale. Cum au arătat „creațiile” atipice

Cum arată acum „femeia mumie”. Aceasta a fost condamnată la zece ani de închisoare pentru aspectul său

Fatemeh Khishvand a devenit cunoscută datorită postărilor în care apare cu fața complet deformată, ca urmare a celor 50 de operații estetice pe care le-a suferit, potrivit mirror.co.uk.

Sahar Tabar, cum mai este cunoscută, a fost eliberată condiționat din închisoare în decembrie 2020, iar, în aprilie, a fost la un pas de moarte din cauza infectării cu COVID-19, potrivit fanatik.ro.

Înainte de a fi condamnată, „femeia mumie” a declarat că aspectul său fizic se datorează produselor cosmetice, dar și a Photoshop-ului. Recent, Sahar Tabar și-a făcut apariția în cadrul unei emisiuni TV și a arătat complet schimbată. Se pare că, în perioada încarcerării, femeia a acumulat câteva kilograme și nu mai aduce deloc cu celebra Angelina Jolie.

În cadrul emisiunii, „femeia mumie” a mărturisit că toate aceste operații au fost făcute pentru a-și îndeplini o dorință din copilărie, aceea de a fi celebră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, „femeia mumie” a mai recunoscut că niciodată nu și-a propus să o imite pe Angelina Jolie, ci voia să arate ca „mireasa moartă” din filmul „Corpse bride” (2005), regizat de Tim Burton. În plus, ea a mai susținut că nu s-a gândit niciodată că ar putea ajunge să aibă probleme cu autoritățile.

Mai mult, după tot ce i s-a întâmplat până acum, femeia din Iran susține că nici nu mai vrea să audă de rețelele sociale.

Citește și: Cum arată, de fapt, fața unei furnici. Mulți au spus că vor avea coșmaruri după ce au descoperit asta

De ce a ajuns „femeia mumie” la închisoare

„Femeia mumie” a fost arestată de către autoritățile iraniene pe motiv că reprezintă un exemplu negativ pentru femeile din țară din cauza felului în care arată. Astfel, în 2019, femeia originară din Iran a fost condamnată la zece ani de închisoare pentru „coruperea tinerilor, incitare la violenţă, blasfemie, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și lipsă de respect față de valorile Republicii Iraniene”, potrivit surselor menționate mai sus.

O bunică divorțată trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr de 19 ani. Cum s-a înfiripat relația, în ciuda diferenței ... O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat mai atent a văzut ceva neașteptat, chiar lângă ea. Ce a descoperi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x