Antena Căutare

FENOMEN ASTRONOMIC RAR: Cum suntem afectați după luna plină și eclipsă de lună de joi. Voi resimțiți efectele?

Joi, 18 august 2016, Luna s-a aflat în opoziție cu Soarele formând ceea ce se numește Lună plină, asociată cu o parțială eclipsă de Luna. Aceaste zile, în care Luna plină și-a exercitat influența, vor fi o mostră a ceea ce urmează să se simtă și să se petreacă în septembrie, luna eclipselor (o eclipsă de Soare pe 1 septembrie și una de Luna pe 16 septembrie).

Joi, 18 august 2016, Luna s-a aflat în opoziție cu Soarele formând ceea ce se numește Lună plină, asociată cu o parțială eclipsă de Luna. Aceaste zile, în care Luna plină și-a exercitat influența, vor fi o mostră a ceea ce urmează să se simtă și să se petreacă în septembrie, luna eclipselor (o eclipsă de Soare pe 1 septembrie și una de Luna pe 16 septembrie).

Această Luna plină este un ceas deșteptător, un gong care anunța că în scurt timp va începe "piesa". O piesă nouă, un scenariu nou, un context diferit.

Chiar dacă toți am fost afectați, trei zodii au resimțit din plin efectele.

Vărsătorii, afectați enorm

Luna plină din 18 august a produs revelații incomode, în sensul că erau greu de acceptat și asimilat, pentru că aceste adevăruri au stat sub nasul vostru și nu le-ați văzut. Iar ideile rigide în jurul cărora v-ați dus existența, mai ales în anumite domenii de viață (cele activate în hartă personală acum), au fost atât de mult propovăduite și atât de mult apărate, încât vă este greu să renunțați la ele. E timpul să admiteți, iae acest fenomen este revelator, că e posibil să vă fi înșelat, că poate v-ați încrâncenat prea mult, v-ați dorit prea mult și ați sfârșit prin a vă pierde orice urmă de vlagă în niște lupte fără sorți de izbândă reală, ofilindu-vă ființa și călcând în picioare orice urmă de entuziasm și încredere.

Orice revelații și conștientizări, sau soluții inedite la probleme vechi au apărut acum.

Leii devin insensibili

Nativii lei vor deveni în următoarele zile atât de siguri pe ei, încât nu le va mai păsa de nimeni și de nimic. Ar putea răni oamenii dragi din jurul lor cu această atitudine, la fel de bine cum și-ar putea face rău chiar lor înșiși, fără să-și dea seama de asta.

Racii au devenit mult mai sensibili

Mulți raci au devenit mult mai nesiguri și mult mai sensibili, și aceștia se vor certa cu oamenii din jur, cu partenerii de cuplu, cu familia, cu colegii î zilele următoare. Alții vor trece de la agonie la extaz și vor avea stări ciudate, vor fi bucuroși și triști în același timp sau la intervale de timp foarte scurte. Racii sunt sensibili atunci când vine vorba de lună plină, asta e clar.

HOROSCOPUL ZILEI: Nativii Rac sunt tare îndrăgostiţi... Un șofer basc a stabilit noul record mondial la alcoolemie: 4,75 grame pe litru. De la 3 în sus ești comă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x