Antena Căutare

Fenomen de proporție biblică, orașul care s-a umplut de lilieci și cerul s-a înnegrit. Oamenii se tem să iasă din case

Locuitorii unui oraș din Ingham, Australia, au fost atât de speriați de o „tornadă de lilieci" care s-a abătut asupra lor, încât nu au vrut să-și ducă copiii la școală, iar ambulanța aeriană a spitalului local a fost reținută la sol.

colaj foto cu cerul plin de lilieci si oameni care privesc Galerie
Fenomen de proporție biblică, orașul care s-a umplut de lilieci și cerul s-a înnegrit. | Captură Youtube

Un roi "biblic" de lilieci din Ingham, Australia, i-a obligat pe locuitori să se închidă în case, speriați să iasă și refuzând să-și ducă copiii la școală, din cauza imaginilor apocaliptice pe care le vedeau pe geam.

Citește și: Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

Un roi "biblic" de lilieci a făcut cerul negru. Oamenii sunt speriați de ceea ce ar putea urma

Localnicii îngroziți dintr-un oraș din Australia au fost nevoiți să rămână în case și chiar și ambulanța aeriană a spitalului a fost oprită la sol după ce mii de lilieci au invadat cerul.

Tornada de lilieci a fost atât de îngrozitoare încât ambulanța aeriană a spitalului local a fost oprită la sol, deoarece aceștia au făcut imposibilă și periculoasă ridicarea în aer. Animalele zburătoare au pus stăpânire pe orașul din North Queensland, dar fiind o specie protejată, nu s-a putut face mare lucru din partea autorităților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile din 2020 au fost reduse în actualitate de publicațiile străine făcând referire la o adevărată probleme care încă nu și-a găsit rezolvare, oamenii fiind în continuare speriați de invazia liliecilor.

Se estimează că aproximativ 300.000 de mamifere înaripate și-au stabilit reședința în copaci și au zburat, ceea ce înseamnă că liliecii au fost mai numeroși decât locuitorii orașului.

Când a avut loc actul terifiant al naturii în 2020, primarul Consiliului Hinchinbrook, Raymon Jayo, a declarat pentru emisiunea de știri A Current Affair: „Mi se pare că toți liliecii din Australia se află acum în Ingham.

„Există patru specii diferite și, deoarece toate au pui în momente diferite, nu prea există o fereastră de oportunitate în care să putem interacționa cu acești lilieci pentru a încerca să-i mutăm mai departe", potrivit Mirror.

Industria turistică în zonă a avut de suferit considerabil de când liliecii au sosit.

În cadrul emisiunii, politicianul local Bob Katter a exprimat că, în opinia sa, ar fi preferat să fie „aici jos cu o pușcă". El a subliniat: „Există un moment în care cred că respectarea legii devine cu adevărat o provocare, așa cum spunem noi în North Queensland. Cred că acest punct a fost, probabil, atins."

Președinta Camerei de Comerț din Ingham, Rachael Coco, a completat la acel moment: „Dacă astfel de evenimente s-ar fi întâmplat la Casa Parlamentului, cu siguranță s-ar fi găsit o soluție până acum." A subliniat că industria turistică în zonă a avut de suferit considerabil de când liliecii au sosit.

În apropierea unei școli primare, copacii erau plini cu lilieci cu capul în jos, ceea ce a determinat mulți părinți să refuze să-și trimită copiii la școală până când situația nu va reveni la normal. Susanne Kaurila, o mamă, a subliniat: „Copiii nu vor pune piciorul în acel teren până când nu se vor lua măsuri."

Citește și: Mii de viermi albi au început să cadă din cer și au acoperit o șosea, ca într-o scenă biblică. Ce au filmat martorii

Fiara marină neidentificabilă, fără ochi, a eșuat la malul mării. Trecătorii sunt înspăimântați de fenomenul bizar. Cum ... Gestul banal care îți poate distruge tenul. O femeie a dezvăluit ce produse din casă nu și-ar pune niciodată pe piele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x